Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not tracking a certain application
#1
Whatpulse is not tracking the usage of Autocad LT 2006. This is only application i use all day and its the only one i want to track, however its just not tracking anything. I have tried running administrator on both apps, and i've tried every launch order between the 2 apps but it just wont track. It used to track it, but now it doesnt, so something has changed and obviously there hasnt been an update to Autocad 2006 in a long time, so im really baffled.
Reply
#2
Same, I'm getting the same problems with apps like Netflix downloaded from the Microsoft Store
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Whatpulse is not tracking anything on linux Xabec 2 723 11-29-2021, 09:08 AM
Last Post: Xabec
  Client doesn't always reset unpulsed application data on pulse Robby250 2 672 11-28-2021, 10:26 AM
Last Post: smitmartijn
  Ignored programs still show up in Application Heatmaps Drake356 2 3,761 10-26-2021, 04:22 AM
Last Post: zeryan
  WhatPulse randomly stop tracking keyboard strokes anandinasu 0 598 09-29-2021, 03:37 AM
Last Post: anandinasu
  Whatpulse client stops tracking keys Sylverblack 0 703 08-04-2021, 04:31 PM
Last Post: Sylverblack
  When you switch networks WhatPulse stops tracking bandwidth TheEliteFriendsYT 2 1,831 04-01-2021, 10:05 AM
Last Post: TheEliteFriendsYT
  Getting a lot of application error cavveman 0 1,343 01-23-2021, 09:01 AM
Last Post: cavveman
Question 3.0 not tracking network stats on macOS numbermaniac 0 1,429 01-02-2021, 11:36 AM
Last Post: numbermaniac
  3.0 Mac Network Not Tracking mewturn 3 1,921 12-30-2020, 05:57 AM
Last Post: mewturn
  Macro's And Click Tracking ssnake42069 0 1,844 08-27-2019, 06:22 PM
Last Post: ssnake42069

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)