WhatPulse Forums » Support » Client software v » Stats syncing bug? Welcome back, Guest.


Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stats syncing bug?
08-01-2019, 05:46 PM, (This post was last modified: 08-01-2019, 05:47 PM by Roki100.)
#1
Bug  Stats syncing bug?
Hello! I recently synced my client stats with web stats by logging out and logging in in client because my database corrupted, everything is fine but not traffic stats, upload swapped with download, can someone help me with swapping it back to be fine or something?


Attached Files
.png   27575-chrome_2019-08-01_19-36-40.png (Size: 3.95 KB / Downloads: 349)
.png   27574-whatpulse_2019-08-01_19-36-10.png (Size: 9.24 KB / Downloads: 349)
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ubuntu issues with network stats XploD 1 363 10-20-2021, 08:21 AM
Last Post: XploD
  Working with Key Combinations Stats wolverinepeltz 2 1,214 02-17-2021, 09:35 PM
Last Post: wolverinepeltz
  Network stats displayed / counted wrong MrElliwood 0 967 01-30-2021, 10:10 PM
Last Post: MrElliwood
Question 3.0 not tracking network stats on macOS numbermaniac 0 964 01-02-2021, 11:36 AM
Last Post: numbermaniac
  Weekly Email Stats dpDesignz 1 1,591 09-09-2020, 07:50 AM
Last Post: _V_
  Wired Network Stats for USB-C to RJ45 abpop 3 2,449 08-05-2020, 01:51 PM
Last Post: abpop
  Showing incorrect pulse stats Vetselm 1 2,384 02-15-2020, 03:54 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Accidentally Deleted Local Stats TheFrozenSword 2 3,461 06-16-2016, 12:09 AM
Last Post: TheFrozenSword
  Input Stats Bug? Drake356 0 2,617 02-11-2016, 01:07 AM
Last Post: Drake356
  Stats on computer different than online stats teiu88 1 3,317 10-08-2015, 01:17 PM
Last Post: Robby250

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)