Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
giving pcap permissions breaks whatpulse
#1
Exclamation 
I've been trying to get whatpulse up and running for a few hours now, and I was successful a few minutes ago, until I tried to add the network permissions running

sudo setcap cap_net_raw,cap_net_admin=eip ./whatpulse

now whatpulse can't seem to find the Qt library again, even though the environment variable is set pointing to the Qt/gcc_64/lib

what happened when I ran this that it can't find the Qt lib anymore??

Any help would be appreciated
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  WhatPulse slow loading, massive HDD usage Redirect Left 0 151 01-11-2022, 03:34 AM
Last Post: Redirect Left
  Whatpulse restarting several times cavveman 2 213 01-10-2022, 05:28 PM
Last Post: cavveman
  I can't use new versions "WhatPulse". Fluttermina 9 647 01-09-2022, 02:31 PM
Last Post: Fluttermina
  Whatpulse is not tracking anything on linux Xabec 2 722 11-29-2021, 09:08 AM
Last Post: Xabec
  Whatpulse client backup: Access is denied. Galaxied 1 734 11-28-2021, 10:31 AM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse on Ubuntu not recording network metrics [solved] Code-E 2 747 11-03-2021, 10:29 PM
Last Post: Code-E
  WhatPulse randomly stop tracking keyboard strokes anandinasu 0 598 09-29-2021, 03:37 AM
Last Post: anandinasu
  Whatpulse 3.2 on Ubuntu 21.04 Lieutenant_Dan 3 1,707 09-10-2021, 11:30 AM
Last Post: kitliasteele
  [SOLVED] WhatPulse Refuses to Start automatically. iisacc 11 14,419 08-23-2021, 09:45 PM
Last Post: Tealdragon204
  Whatpulse doesn't track internet up/down correctly on gigibit internet Deuss 2 1,017 08-19-2021, 08:32 PM
Last Post: lvh1

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)