• ¡Welcome to the WhatPulse Forums!
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Geek Window off in user rank
Threaded Mode
#1
When reporting %Ranks%, I have noticed that the Geek Window is not doing so in real time at the time of any pulse. In fact, the observation seems to indicate that there is a 24-hour delay in reporting ranks. Is this intended behavior or no?

My Window shows a Key Rank of 2843rd. When I check real time on the boards here, the boards show a Key Rank of 2826th. ???
 
Reply
#2
Ranks inside the client update when you pulse, the client tries to keep the online activity to a minimum so it's not checking every x minutes/hours, only when you pulse.

Hope that helps,
 
Reply
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Geek Window widget doesn't remember position at startup CTH 0 385 09-05-2021, 07:07 PM
Last Post: CTH
  No "Open Geek Window" option h05hardman 4 1,663 02-05-2021, 11:55 AM
Last Post: h05hardman
  Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to XeaLouS 4 2,099 01-17-2021, 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
  Window Opens on Start Up Garya 1 1,182 01-15-2021, 10:23 AM
Last Post: smitmartijn
  Geek Window /// Update 3.0 fail? Chrisu 3 1,598 12-29-2020, 11:22 AM
Last Post: smitmartijn
  geek window wont open samjolteon 0 2,102 07-01-2019, 02:19 AM
Last Post: samjolteon
  [SOLVED] Facts window occassional displays strange formats/information d3ullist 1 3,336 07-08-2016, 09:38 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] 2.7 Geek Window Closes after exiting full screen Media on twitch and youtube arsha99 2 3,291 04-11-2016, 11:24 PM
Last Post: arsha99
  Geek window won't show on the top layer Roland.w 1 3,700 01-06-2016, 12:45 PM
Last Post: Robby250
  [SOLVED] Geek Window basti3301 2 6,567 11-05-2015, 02:10 AM
Last Post: phinehas1234

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)