WhatPulse Forums » Support » Website v » [SOLVED] Profile picture uploading not working? Welcome back, Guest.


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Profile picture uploading not working?
01-31-2016, 07:06 AM, (This post was last modified: 03-27-2016, 02:39 PM by smitmartijn.)
#1
[SOLVED] Profile picture uploading not working?
So I was deciding to add myself a profile picture. I download a picture to upload and it just happened to get stuck on saying "uploading..." Refreshed numerous times and tried checking my internet settings.

So I then attempt to see if it works on other image hosting sites. I uploaded to Imgur and it proceeded right away and it showed up. Odd. I go back to WhatPulse and try again, selecting the same image I tried to upload. And it still got stuck on the "uploading" message, even after about 3 minutes. I am positive my internet isn't spiking and I did test if it worked on other sites.

Anyone else having a problem with it getting stuck trying to "upload" a profile picture?
Reply
01-31-2016, 03:27 PM,
#2
RE: Profile picture uploading not working?
Hi,

It seems to work fine from Chrome, FireFox, Edge, IE (you get the point)...also on your account. Are you dropping the image or selecting it through a click on the profile picture? If you are dropping it, try browsing to the image instead after clicking the profile image upload.
Reply
02-01-2016, 06:56 AM,
#3
RE: Profile picture uploading not working?
(01-31-2016, 03:27 PM)smitmartijn Wrote: Hi,

It seems to work fine from Chrome, FireFox, Edge, IE (you get the point)...also on your account. Are you dropping the image or selecting it through a click on the profile picture? If you are dropping it, try browsing to the image instead after clicking the profile image upload.

Specifically, I am browsing through the files to upload. Internet Explorer 11 is what I am using.
Reply
02-02-2016, 06:05 PM,
#4
RE: Profile picture uploading not working?
Can you try another browser, just in case IEs security features are hallucinating?
Reply
02-07-2016, 07:19 AM,
#5
RE: Profile picture uploading not working?
So apparently it worked from my iPod, but not on my PC's IE. Very strange. Problem all solved now.
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Heatmaps not working Umair.Shariff 2 451 10-18-2021, 09:39 AM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse's public user-profile not showing updated stats KidStyleNinja 1 438 08-24-2021, 02:48 AM
Last Post: KidStyleNinja
  can't edit team profile kerokerobonito 0 473 07-27-2021, 12:56 AM
Last Post: kerokerobonito
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 3,195 09-02-2016, 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Profile ranking stats inconsistent with the leaderboard Mevious 1 3,177 05-21-2016, 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Adrriii 2 4,413 02-28-2016, 02:13 PM
Last Post: Adrriii
  [SOLVED] Bought 5 Months of Premium... no Email after SeeEmAge 4 4,854 02-26-2016, 10:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] When does my whatpulse premium end? fractalsauce 3 4,842 02-26-2016, 10:27 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Merge function in profile not working Nissehamp 1 3,295 02-25-2016, 06:29 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Login problem/issue TehMoff 2 4,735 07-24-2015, 01:09 PM
Last Post: TehMoff

Forum Jump:


Users browsing this thread: 2 Guest(s)