Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Upload not measured correctly
#1
Hi all

I've detected that my whatpulse is not taking into account all the upload traffic in, at least, one of my computers. The downloads are measured correctly though.

For example, today I've uploaded some files to my server (of course in an external network) and some videos to YouTube (totalling aprox. 3 GB), and Whatpulse has only measured about 40 MB! The network graph shows 1-2 kB/s at maximum -so it's measuring some traffic-, while actually it's uploading at about 500 kB/s. Task manager correctly shows that I'm using 5-6% of network, corresponding to the 100 Mbit Ethernet I'm connected to.

I've tried reinstalling WinPcap, but the problem has not been solved.

What else could I do?

If you need more details, please ask me. Thanks in advance!!
Reply
#2
Found any fix yourself?
Reply
#3
Are you using Bitdefender? Because a similar thing happened to me and I solved it in Bitdefender by going to firewall->adapters and setting stealth mode to off.
Reply


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Whatpulse doesn't track internet up/down correctly on gigibit internet Deuss 2 993 08-19-2021, 08:32 PM
Last Post: lvh1
  How is Total Active Time Measured. SpiffyCheese 0 728 06-28-2021, 05:43 AM
Last Post: SpiffyCheese
Question Can't install WhatPulse 3.1 correctly (Win10) blankster 0 1,124 04-04-2021, 04:49 PM
Last Post: blankster
  Upload and download swapped Nick3252 1 2,875 07-22-2020, 08:02 PM
Last Post: abpop
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 12,608 11-21-2016, 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  ALT Combinations are not detected correctly. Fightglor 0 2,271 09-11-2016, 11:30 AM
Last Post: Fightglor
  Uptime not tracking correctly (windows 10) RuneRifle 0 2,733 05-05-2016, 11:04 PM
Last Post: RuneRifle
  [SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1 MrLinuxFish 1 3,596 02-10-2016, 06:20 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse 2.6.3 and qBittorrent 3.2.4, double upload? TehMoff 0 3,467 10-18-2015, 02:51 PM
Last Post: TehMoff
  Network activity being measured but not pulsed? SwooshyCueb 0 2,660 09-13-2015, 04:03 AM
Last Post: SwooshyCueb

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)