• ¬°Welcome to the WhatPulse Forums!
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Global app data capped
Threaded Mode
#1
Some data (keys, clicks and uptime in seconds) of the top applications seems to be stuck at 2147483647 (the 32-bit integer limit).

http://whatpulse.org/stats/apps/?orderby=keys
 
Reply
#2
Hi,

I think you missed a 2 in the chrome time..chrome is at: 73696959817 - that's way above the 32bit limit. All aggregation numbers are a 64bit integer to prevent it being stuck at the 32bit limit.

Plus, I think the way uptime is presented has got to change..displaying the decades of time doesn't really make much sense.
 
Reply
#3
Also the local data seems to be cut of:
Windows-Explorer is logged with 1w5d3h26m51s (8 Computers) for me, but local I have 37 days on only on computer (I think a lot of more on all).
 
Reply
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  line graphs on the dashboard update new data into old time periods Poncho_ 0 342 11-30-2021, 02:12 AM
Last Post: Poncho_
  Is it possible to export all of my keypress data to a .csv file? KBurchfiel 4 867 10-20-2021, 03:35 AM
Last Post: KBurchfiel
  mobile ""app"" leaking data? wxyz 2 1,690 01-24-2021, 05:34 PM
Last Post: wxyz
  GDPR-compliant data export LukeLR 1 1,222 12-29-2020, 11:38 AM
Last Post: smitmartijn
  Premium Graphs Data Issue Wopian 5 8,123 04-27-2014, 11:02 PM
Last Post: Wopian
  Premium Services Period Graph Shows Incorrect Data Inquizitor 2 5,510 09-06-2013, 09:49 PM
Last Post: Inquizitor
  Premium data in Web API samcday 0 4,126 02-12-2013, 12:08 AM
Last Post: samcday

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)