• ¬°Welcome to the WhatPulse Forums!
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: [SOLVED] Login problem/issue
Threaded Mode
#1
Not a really big problem and perhaps hardly a problem at all, but a slight annoyance.
When trying to log into my account here on the site from http://whatpulse.org/ I seem to get stuck at http://whatpulse.org/ajax/auth-check/ with the text "Logged in! Redirecting..", but if I just go backspace I'll return to the homepage logged in.

However this didn't happen when I tried to login from http://whatpulse.org/TehMoff (as an example)

So maybe it's only the start page that's acting weird for some reason? Or maybe my browser (Firefox 38.0.5 and a few previous versions aswell, pretty sure no addon is acting up).

Would be glad if you could take a quick looksie at some point!
 
Reply
#2
+1 same hear, (32-bit) Firefox 31.7.0 ESR, on Windblow$ x64 SP1; w/NoScript and Adblock Plus & the hosts file @

Code:
http://www.winhelp2002.mvps.org/hosts.htm
[Image: 2itq8g6.png]
^ This was cool xD
[Image: mcdty0-3.png]
 
Reply
#3
Works for me now, dunno if anything was changed or if it was something else messing it up Smile
 
Reply
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  invisible link in login page yugecin 1 1,979 11-28-2021, 10:20 AM
Last Post: smitmartijn
  Per Application Usage on Website Issue RokIjo 0 703 06-08-2021, 11:42 PM
Last Post: RokIjo
  Website issue sibberio 0 1,955 04-22-2020, 09:00 PM
Last Post: sibberio
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 3,527 09-02-2016, 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Profile ranking stats inconsistent with the leaderboard Mevious 1 3,461 05-21-2016, 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Adrriii 2 4,798 02-28-2016, 02:13 PM
Last Post: Adrriii
  [SOLVED] Bought 5 Months of Premium... no Email after SeeEmAge 4 5,271 02-26-2016, 10:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] When does my whatpulse premium end? fractalsauce 3 5,297 02-26-2016, 10:27 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Profile picture uploading not working? JigglyKing37 4 5,626 02-07-2016, 07:19 AM
Last Post: JigglyKing37
  [SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying Inquizitor 4 5,649 04-12-2015, 10:03 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)