• ¬°Welcome to the WhatPulse Forums!
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Something just weird happened.
Threaded Mode
#1
Question 
So today I just updated WhatPulse from 2.1.1 to 2.3.1 I think and the client says I'm premium and I did not purchase it? I'm really confused at the moment, could this be a bug?

[Image: 5KKl1.png]

Edit: and no, I did not activate the 2 week trial of premium.

[Image: 5KKBw.png]
 

Edit 2: The OS that I'm running is Windows 7 Ultimate 64Bit.

Edit 3: LOLOLOL the time. [Image: 5KOz9.png]
 
Reply
#2
I had that happen with one of the beta versions before I went premium, but the next time I started up it was back to normal.
 
Reply
#3
Your sig wins the internet.
 
Reply
#4
(12-13-2013, 12:11 AM)isoproo Wrote: could this be a bug?

It could be, indeed. Can't really tell what would cause it, but it should correct itself pretty quickly.
 
Reply
#5
(12-13-2013, 07:10 PM)smitmartijn Wrote:
(12-13-2013, 12:11 AM)isoproo Wrote: could this be a bug?

It could be, indeed. Can't really tell what would cause it, but it should correct itself pretty quickly.

yea, it just fixed itself. :<
 
Reply
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Weird key combination CarpalTunnel 1 2,699 02-18-2017, 12:37 PM
Last Post: smitmartijn
Question [SOLVED] I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly. Janmeeba 2 4,900 01-01-2015, 04:17 PM
Last Post: Janmeeba
  [SOLVED] weird crashing from whatpulse Waize94 2 5,631 03-02-2014, 09:08 PM
Last Post: Eragon666
  Weird MSN bug ulanti 11 13,282 08-19-2010, 09:32 PM
Last Post: Carbon
  Mouse mileage is weird. Quarzi 15 16,049 03-15-2009, 11:42 PM
Last Post: Quarzi
  Weird WhatPulse icon Slazzy 4 7,281 09-05-2008, 01:54 PM
Last Post: X-Kal

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)