• ¬°Welcome to the WhatPulse Forums!
Hello There, Guest! Login Register


Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Title: Pulse with a keystroke?
Threaded Mode
#1
Like a push to talk button in team speak, but instead this one would pulse. A button to set to pulse, thats pretty much it if thats already on the current one plz show. Thanks what pulse and keep rocking!
 
Reply
#2
There's currently no hotkey setting for pulsing as of version 2.3b1. This is a cool idea, though.

I usually just double-click the WhatPulse tray icon to send a manual pulse.
 
Reply
#3
I don't like hotkeys as they usually intefere with something you are running no matter what combination you chose. I prefer to set my keys for a good number and leave it to autopulse when I need to, or simply click the icon should I need to power off my PC, finish work for the day etc.
 
Reply
#4
Still would like this to be implemented.
 
Reply
  


Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  MacOS 11 Beta, not be able to pulse iOChris 3 2,641 10-09-2020, 08:01 AM
Last Post: smitmartijn
  I cannot pulse. nlspot2011 8 16,672 05-03-2015, 10:17 AM
Last Post: smitmartijn
  Disable double click to pulse! maranello69 4 10,288 11-23-2013, 10:16 AM
Last Post: smitmartijn
Information Pulse sound HAROLD 3 6,763 06-16-2013, 10:36 PM
Last Post: Bloopy
  Keystroke counter disabler humzatariq96 0 4,413 03-27-2013, 08:00 PM
Last Post: humzatariq96
  Time-controlled Auto Pulse 3 3,327 08-27-2012, 02:23 PM
Last Post: Just David
  Pulse on time or via signal 2 3,672 02-23-2011, 07:54 PM
Last Post: jmrk
  Ability to Pulse at a Certain Time ericb2410 10 19,911 08-22-2010, 03:36 AM
Last Post: sellyme
  Portable Pulse banker1 2 6,591 02-27-2010, 02:02 AM
Last Post: bobL
  The "Pulse Ordering" Menu Beardie27 1 5,397 07-06-2009, 10:48 PM
Last Post: Beardie27

Forum Jump:


Browsing: 1 Guest(s)