WhatPulse Forums » Support » Client software v » Can't login, Pulses timeout Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Can't login, Pulses timeout
10-05-2009, 09:43 AM
Post: #1
Can't login, Pulses timeout
I'm having an irritating problem.

In fact I've been having nothing but trouble since the last few releases of Whatpulse. From the beginning pulses kept on timing out ALL the time. I had to disable the window popping up thing so that when I went away from my PC and came back I didn't have to click OK on 100 windows.

Since the 26th of September NO pulses have gotten through on this PC or my laptop.

I don't believe I've changed any relating settings on my computers or router.

Resetting token does nothing. Disabling firewall does nothing.

Reinstalling does nothing. When I install I cannot login. It can't find my individual profiles without changing ports even though I don't use a proxy. Although I can see my pulse profiles, I still can't login.

My router forwards ports automatically, and I never had to change anything before.

Netgear DG834
The latest Whatpulse
Windows XP SP3

My profile is "elektrixxx". I am user #187602.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-05-2009, 09:35 PM
Post: #2
Can't login, Pulses timeout
Have you tried changing ports in the client?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-06-2009, 12:39 AM
Post: #3
Can't login, Pulses timeout
I can't load the client because I can't login, so no.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-06-2009, 02:05 AM
Post: #4
Can't login, Pulses timeout
You can change the ports in the main login window (on 1.6.2+).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-06-2009, 04:29 AM
Post: #5
Can't login, Pulses timeout
I successfully logged in this time using the alternative port it offers, but now it has an issue pulsing. I managed to get one pulse through after attempting around ten times. Better than nothing!

If it gets worse I'll post again.

Thanks for your help.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-06-2009, 05:17 AM
Post: #6
Can't login, Pulses timeout
Does the issue pulsing come up with an error?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-06-2009, 05:22 AM (This post was last modified: 10-06-2009 05:49 AM by elektrixxx.)
Post: #7
Can't login, Pulses timeout
bobL Wrote:Does the issue pulsing come up with an error?
Not anymore since changing ports. I had being using port 80 for years so I don't know what's happened.

When I jump back to port 80 it gives the port timing out error every time, but on 3490 it's "only" most of the time.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  WhatPulse lets you login with wrong password London_Ash 0 1,457 08-03-2015 08:44 AM
Last Post: London_Ash
  Client doesn't login when password has special characters phrenq 2 4,674 07-19-2015 11:34 AM
Last Post: ParaPenguin
Thumbs Down Facebook login - you shouldn't be asking for my info dbg2u 1 1,455 06-03-2015 06:44 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu. Poised 4 2,726 05-07-2015 03:52 PM
Last Post: Poised
  [Debian] Pulses lost when using reboot command [GoT]Jewest 3 1,930 02-02-2015 01:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Duplicate Pulses (Client Version 2.5) abpop 2 2,019 01-03-2015 07:59 AM
Last Post: abpop
  Pulses go to nowhere theHacker 2 4,577 09-16-2013 06:54 PM
Last Post: theHacker
  Cannot Login v2.1.1 (Windows 7) thecakebaker 1 3,385 08-13-2013 05:50 PM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse crashes immediately after successful login through Facebook FireBot 1 5,419 04-20-2013 08:09 PM
Last Post: FireBot
  [MAC] WP keeps forgetting login guitarist.nl 1 3,330 04-09-2013 05:09 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)