WhatPulse Forums » Support » Client software v » Problems with 1.6.2.1 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problems with 1.6.2.1
08-01-2009, 12:19 AM
Post: #1
Problems with 1.6.2.1
Okay.
I have an account registered and the port settings are on "Port 80" when I start up whatpulse.
I click "Continue" and proceed to enter my username and password.
I then assume I click "Check for computer locations" then it just says
"Waiting for connection" I have a computer set up also.
And I have no connection problems at all.
I also do not have any settings on the "proxy".
Im using vista if that helps.

Please help.
Cheers.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-01-2009, 01:11 AM
Post: #2
Problems with 1.6.2.1
Tried changing the port to 3940?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-01-2009, 03:05 AM
Post: #3
Problems with 1.6.2.1
Ah sweet thanks.
Before when i tried it said it couldn't verify my computer.
But its good now so sweet.

Cheers.
Thanks alot.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-04-2010, 08:51 AM
Post: #4
Problems with 1.6.2.1
I have the same problem.
I changed port at home and it works there, but at work other ports are blocked and I couldnt pulse, I backuped wpw file and logged out, but now when I try to log-in it stops at "Waiting for connection..." and doesnt move further.
Is there a way to make it work on port 80?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-04-2010, 09:12 PM
Post: #5
Problems with 1.6.2.1
If the ports are blocked, then no (unless you ask the boss nicely!). Otherwise, you'll just have to wait for 1.7 and unfortunately I don't have a timeline of when that'll be released.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-05-2010, 06:37 AM
Post: #6
Problems with 1.6.2.1
Oh, then I'll have to wait for port 80 to work.
But I did login on port 80 once before, that's why I have some keys here, but I couldnt pulse cos it timeouted ;x.
I hope new version comes fast XD.
Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-21-2010, 10:19 AM
Post: #7
Problems with 1.6.2.1
Hey

I seem to have the same problem. It usually works on port 80, but sometimes, rather randomly, it just wont. Have tried changing it to port 3490 but I end up getting the message "Error: Could not connect to server." when I try. Usually, after a little while, a couple of days or so, it will work on port 80 again. I haven't had the opportunity to try at home, so port 3490 could just be blocked at my school. I'll check up on it at home asap.

But, what I really wonder is, why does it suddenly stop working at port 80 for no apparent reason? Why does it suddenly work again after a while, again for no apparent reason? Is it something I might be able to prevent from happening again?
I don't have any idea if there might be some answers for those questions, I'm just wondering. Wink

-Varmark
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Information Proxy Problems with Win8 x64 and company network W3a$el 0 898 07-22-2015 12:19 PM
Last Post: W3a$el
  Problems with Installation on OSX Avtar 1 1,006 03-03-2015 04:59 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Antergos whatpulse problems satshow 3 3,247 08-03-2014 09:30 PM
Last Post: Wopian
  some problems no email/no pulse on Win7 ruzga2 3 4,190 11-11-2013 01:05 AM
Last Post: ruzga
  Pulsing problems matthieuvb 2 4,817 03-12-2013 05:53 PM
Last Post: matthieuvb
  2.0.4 Freezing Problems devmonster 18 21,722 02-22-2013 08:32 PM
Last Post: koekwau5
  2.0.4 doesn't save settings/still having network problems RaymondTracer 0 3,169 02-10-2013 11:41 AM
Last Post: RaymondTracer
  TouchPad Problems Orcris 7 2,490 09-17-2011 08:06 PM
Last Post: jmrk
  Problems with installing WP on another computer Solstice 1 3,276 07-07-2011 04:37 PM
Last Post: Solstice
  Problems setting up Whatpulse on Ubuntu Antimatter 6 2,568 09-14-2010 10:50 PM
Last Post: jmrk

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)