WhatPulse Forums » Support » Client software v » Request new token no longer working? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Request new token no longer working?
07-18-2009, 09:14 PM
Post: #1
Request new token no longer working?
Hullo,

I just thought I'd ask this question; your previous posts suggest to fix the problem with invalid token, you need to request a new token, well, I do this and for some reason it still fails immediately afterwards?

Debug information:

Quote:[2009/07/03 16:35:03] SERVER - Sending pulse
[2009/07/03 16:35:04] SERVER - Invalid token
[2009/07/03 16:35:07] SERVER - Connected
[2009/07/03 16:35:07] SERVER - Sending token reset request
[2009/07/03 16:35:07] SERVER - Token reset
[2009/07/03 16:35:24] SERVER - Connected
[2009/07/03 16:35:24] SERVER - Requesting latest client version
[2009/07/03 16:35:24] SERVER - Latest client version received
[2009/07/04 10:31:27] SERVER - Connected
[2009/07/04 10:31:29] SERVER - Requesting latest client version
[2009/07/04 10:31:29] SERVER - Latest client version received
[2009/07/04 15:16:26] SERVER - Connected
[2009/07/04 15:16:29] SERVER - Requesting latest client version
[2009/07/04 15:16:32] SERVER - Latest client version received
[2009/07/04 15:17:01] SERVER - Connected
[2009/07/04 15:17:01] SERVER - Sending pulse
[2009/07/04 15:17:04] SERVER - Invalid token
[2009/07/05 01:08:41] SERVER - Connected
[2009/07/05 01:08:41] SERVER - Sending pulse
[2009/07/05 01:08:43] SERVER - Invalid token
[2009/07/07 23:40:57] SERVER - Connected
[2009/07/07 23:40:58] SERVER - Requesting latest client version
[2009/07/07 23:40:58] SERVER - Latest client version received
[2009/07/07 23:45:58] SERVER - Connected
[2009/07/07 23:46:02] SERVER - Requesting latest client version
[2009/07/07 23:46:03] SERVER - Latest client version received
[2009/07/07 23:47:08] SERVER - Connected
[2009/07/07 23:47:08] SERVER - Sending pulse
[2009/07/07 23:47:09] SERVER - Invalid token
[2009/07/09 10:55:09] SERVER - Connected
[2009/07/09 10:55:11] SERVER - Requesting latest client version
[2009/07/09 10:55:11] SERVER - Latest client version received
[2009/07/09 15:57:23] SERVER - Connected
[2009/07/09 15:57:23] SERVER - Sending pulse
[2009/07/09 15:57:24] SERVER - Invalid token

I'm unsure how to proceed with this; I've got close to a million keypresses ready to pulse, and I know that when I reset the token, again, it's not going to work... Quite a few keypresses wasted.

I have a profile for my Tower and for my Laptop and I don't let the two cross over, so using the same profile on many computers isn't causing this issue.

Is there any practical suggestions you can give me to get this working again? I quite enjoy whatpulse to manage my keypress stats, but as of late it's not working out so great.

Thanks guys.

Jonathan.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-18-2009, 09:41 PM
Post: #2
Request new token no longer working?
I don't get it. How do you have one million keys if you keep resetting your token?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-18-2009, 10:38 PM
Post: #3
Request new token no longer working?
I reset it last 10 days ago. I do an awful lot of work on my computer. It's been doing this for months though. I lost all my keys last time too.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-18-2009, 11:03 PM
Post: #4
Request new token no longer working?
System specs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-18-2009, 11:06 PM
Post: #5
Request new token no longer working?
Windows Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 Dual 5400+
4 GB RAM

Whatpulse prog. ver. 1.6.2.1
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-18-2009, 11:46 PM
Post: #6
Request new token no longer working?
That's probably why, we don't support x64.

Wait until the next version, that might help but no promises.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-19-2009, 12:03 AM
Post: #7
Request new token no longer working?
That's odd. It's always worked previously Confused Well. Thanks for clearing that up anyway.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-19-2009, 06:04 PM
Post: #8
Request new token no longer working?
You should probablly try setting the Whatpulse client to pulse every 10k keys or so just so if you do get a problem you don't loose to much Smile

Did you know that eating cheese can give you cancer?

If anyone cares, my Avatar has a name. It is Bob. Bob the fluffy thing.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 1,136 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Program not working suddenly London_Ash 3 1,797 05-30-2015 09:43 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] WhatPulse not working in some apps where used to work before XploD 12 6,109 05-28-2015 03:12 PM
Last Post: Replicated
Exclamation Heatmap not working in 2.6.1 DominatorX 10 3,727 05-20-2015 05:21 PM
Last Post: sarnex
  No longer recognises ™ in app names micycle 0 1,044 02-22-2015 09:48 AM
Last Post: micycle
  [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token Johners 2 2,683 11-09-2014 03:51 PM
Last Post: PalkiaX50
  Whatpulse Watchdog has stopped working SergeantHop 2 3,474 09-30-2014 02:05 AM
Last Post: SergeantHop
  Client not working in Windows 8.1 grand.angus 2 2,618 09-15-2014 02:43 AM
Last Post: grand.angus
Brick Wrong Token on all Computers Megachip 2 4,260 08-12-2014 07:58 AM
Last Post: Megachip
  WhatPulse not working in Microsoft Access? AWilliams@barnstone.co.za 6 6,532 03-24-2014 07:19 AM
Last Post: AWilliams@barnstone.co.za

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)