WhatPulse Forums » Support » Client software v » Wrong Video Resolution Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wrong Video Resolution
03-16-2020, 09:59 AM
Post: #1
Wrong Video Resolution
Hi there,

I used to have 2x Full HD Screens, that were listed exactly that way on my "Desktop" Profile 2 Monitors 1920x1080. Now I switched to a 32:9 5k Screen, which has 5120x1440 Resolution, now my profile lists 1 Monitor 640x480.

Can that be fixed? Why doesn't it recognize that correctly?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 3,867 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip
  [2.6.3][WinXP]Wrong Key Kombinations Megachip 1 1,338 09-20-2015 12:02 PM
Last Post: micycle
  WhatPulse lets you login with wrong password London_Ash 0 1,505 08-03-2015 08:44 AM
Last Post: London_Ash
  wrong you've clicked the most app commentator 1 1,566 06-28-2015 05:39 PM
Last Post: smitmartijn
  error : Wrong password! Try again wazup 2 3,405 06-01-2015 08:42 AM
Last Post: smitmartijn
  [2.6.1 OS X] Showing wrong IP address kode54 5 2,115 05-30-2015 08:56 PM
Last Post: Inquizitor
  Wrong subscription end date in account tab michalpol 1 1,212 05-16-2015 10:06 AM
Last Post: Robby250
Question [SOLVED] I think something went wrong but i'm not sure what happened exactly. Janmeeba 2 2,392 01-01-2015 04:17 PM
Last Post: Janmeeba
  [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token Johners 2 2,795 11-09-2014 03:51 PM
Last Post: PalkiaX50
Bug [SOLVED] Can't Pulse "Wrong Password! Try Again" Juice805 3 4,113 11-06-2014 09:33 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)