WhatPulse Forums » Support » Client software v » Showing incorrect pulse stats Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Showing incorrect pulse stats
02-15-2020, 09:37 AM
Post: #1
Showing incorrect pulse stats
So the Client is accurately registering my download/upload, but not registering when I pulse.

Example, if i download a 10GB file, the client adds it to the local stats, but not the unpulsed stats, please helpSmile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-15-2020, 03:54 PM
Post: #2
RE: Showing incorrect pulse stats
Hi. That is most likely related to this: https://help.whatpulse.org/kb/client/my-...t-counting
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 196 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
Bug Stats syncing bug? Roki100 0 469 08-01-2019 05:46 PM
Last Post: Roki100
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 2,139 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 4,492 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
Bug [CLOSED] What pulse stuck , is what pulse not support for windows 10 ? karahan29 1 1,213 11-05-2016 10:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Accidentally Deleted Local Stats TheFrozenSword 2 1,209 06-16-2016 12:09 AM
Last Post: TheFrozenSword
  Input Stats Bug? Drake356 0 1,146 02-11-2016 01:07 AM
Last Post: Drake356
  [FIXED] [2.6.3] Client displays incorrect premium expiry date Wopian 2 1,461 11-07-2015 03:09 AM
Last Post: Wopian
  Stats on computer different than online stats teiu88 1 1,622 10-08-2015 01:17 PM
Last Post: Robby250
  Forgot to pulse before I installed win10 z2sam 2 1,791 08-29-2015 07:43 PM
Last Post: z2sam

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)