WhatPulse Forums » Support » Client software v » Updating from jessie to buster breaks whatpulse Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Updating from jessie to buster breaks whatpulse
09-13-2019, 12:27 PM
Post: #1
Updating from jessie to buster breaks whatpulse
Updating from jessie to buster breaks whatpulse.
I have upgraded today and the application is not running anymore.

./whatpuls QT_QPA_PLATFORM=wayland
Warning: Ignoring XDG_SESSION_TYPE=wayland on Gnome. Use QT_QPA_PLATFORM=wayland to run on Wayland anyway.
13-09-2019 14:20:24.080 INFO "Starting WhatPulse 2.8.4-1633..."
QObject::startTimer: Timers cannot have negative intervals
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-30-2019, 06:39 AM
Post: #2
RE: Updating from jessie to buster breaks whatpulse
No response? is the debian support dropped?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-28-2019, 01:17 PM
Post: #3
RE: Updating from jessie to buster breaks whatpulse
?? no reponse ??
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 1 90 11-01-2019 02:37 PM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 206 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 562 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
  Whatpulse isn't running after upgrading Ubuntu 1geeky 0 231 08-06-2019 05:46 AM
Last Post: 1geeky
  WhatPulse 64bit install on Lubuntu 19.04 SiKTheGreatOne 0 379 06-30-2019 02:49 AM
Last Post: SiKTheGreatOne
  WhatPulse not opening on Manjaro Linux (Arch distro) tboxley 4 786 05-26-2019 11:30 AM
Last Post: FamilienVater
  Whatpulse won't start, Unable to install crashRpt! Bai.Bing 0 311 05-24-2019 01:02 PM
Last Post: Bai.Bing
  Whatpulse is not recognizing internet traffic Lodisen 8 1,044 05-22-2019 05:35 PM
Last Post: Trapton
Exclamation giving pcap permissions breaks whatpulse ajencks1 0 407 04-18-2019 01:08 AM
Last Post: ajencks1
  [Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0 jhepburn 4 4,170 03-07-2017 11:11 PM
Last Post: swissboney3

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)