WhatPulse Forums » Support » Client software v » Multi-monitor help Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Multi-monitor help
06-26-2019, 01:37 PM
Post: #1
Multi-monitor help
When I set up WhatPulse, it detected my multi-monitor setup and asked me to pick my primary monitor, which I did. The heat map now only shows clicks on that monitor. How do I change which monitor is considered my primary? I'd like to see what's going on on my "secondary" monitor (which, ironically, is where I primarily work!)

Thanks for the help.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-08-2019, 04:52 PM
Post: #2
RE: Multi-monitor help
Solved!! Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Multi-monitor mouse heatmap Kattus 0 1,231 09-03-2015 12:08 PM
Last Post: Kattus
  WhatPulse bandwidth monitor causing crashes from memory allocation jonniesweb 0 1,345 04-12-2015 03:28 AM
Last Post: jonniesweb
  Multi-Monitor Support? Jack.Nicholson 3 3,525 06-18-2013 11:14 AM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse Crashes in Multi-user PC devmonster 0 2,630 06-09-2013 12:37 AM
Last Post: devmonster
  Does WhatPulse only monitor Port 80/443? dj_chalky 1 3,425 05-03-2013 08:01 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)