WhatPulse Forums » Support » Client software v » giving pcap permissions breaks whatpulse Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
giving pcap permissions breaks whatpulse
04-18-2019, 01:08 AM
Post: #1
Exclamation giving pcap permissions breaks whatpulse
I've been trying to get whatpulse up and running for a few hours now, and I was successful a few minutes ago, until I tried to add the network permissions running

sudo setcap cap_net_raw,cap_net_admin=eip ./whatpulse

now whatpulse can't seem to find the Qt library again, even though the environment variable is set pointing to the Qt/gcc_64/lib

what happened when I ran this that it can't find the Qt lib anymore??

Any help would be appreciated
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 0 72 05-04-2020 12:19 PM
Last Post: shadowrune
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 114 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 7 1,006 03-31-2020 09:39 PM
Last Post: Lieutenant_Dan
  Lastest Windows Build Breaks WinPcap Drake356 1 263 03-04-2020 07:26 PM
Last Post: smitmartijn
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 2 617 01-12-2020 04:06 PM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 412 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 528 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 905 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 2 730 10-28-2019 01:17 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 1,141 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)