WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap
03-02-2017, 11:56 AM (This post was last modified: 03-10-2017 10:18 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap
WhatPulse: 2.7.2b3-win
OS: W10 x64
Admin Account? Yes

Clicking share on Keyboard/Mouse Heatmap for any time period throws the following error:

[Image: wSZFo8Q.png]

Going to https://whatpulse.org/my/premium/#mouse-heatmaps shows a broken image.

[Image: sbcqxXX.png]

app.log just has the following debug messages constantly every few seconds:
Code:
02-03-2017 11:54:09.106 DEBUG GetModuleFileNameEx failed for processId:  500 0
02-03-2017 11:54:09.106 DEBUG GetModuleFileNameEx failed for processId:  3000 0

Keyboard heatmap produces the exact same error, however it does actually upload the heatmap.

[Image: lkoEqJU.png]

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-03-2017, 07:18 PM
Post: #2
RE: Error uploading keyboard/mouse heatmap
Oh wow, that has been broken for a while..thanks for catching that!

The mouse heatmap files didn't get the proper file extension (.png) when they were saved. I've renamed all files that didn't have an extension and fixed the uploader, so the heatmaps should appear now.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-17-2017, 12:26 PM
Post: #3
RE: [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 0 31 05-16-2019 09:07 PM
Last Post: Franck.Dernoncourt
Bug server error sggxp 0 58 04-25-2019 04:50 AM
Last Post: sggxp
  Heatmap On = High CPU Usage Dark_wizzie 3 529 03-19-2017 07:28 AM
Last Post: Dark_wizzie
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 813 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 249 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 706 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 1,685 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 550 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Best solution for delaying whatpulse until after panel loads fennectech 1 603 09-15-2016 03:36 AM
Last Post: smitmartijn
Sad [SOLVED] The only thing that kept me from using whatpulse itzhalo 3 890 09-07-2016 09:53 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)