WhatPulse Forums » Support » Client software v » [Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0
12-12-2016, 09:57 PM (This post was last modified: 12-15-2016 04:49 AM by jhepburn.)
Post: #1
[Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0
Greetings,

This has started happening on two different computers both running Debian Testing:

Whatpulse 2.7.1 fails with the message "AES functions not available. Is OpenSSL library present?"

Normally, this seems to be a failure to have libssl-dev installed. I have libssl-dev 1.1.0 installed.

[Edited] I have downgraded to libssl-dev 1.0.1 and Whatpulse runs perfectly again - but to continue counting keystrokes, I had to pulse, then delete my local data files and start afresh.

Jonathan
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-08-2017, 09:07 PM
Post: #2
RE: [Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0
I'm getting exactly the same issue on Kali Linux. Not much point in reverting to libssl-dev 1.0.1 either because of dependencies.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-09-2017, 05:44 PM
Post: #3
RE: [Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0
I'm having the same issue, also on debian testing. The worst thing is that since whatpulse doesn't run, I won't be notified when they'll release 2.7.2 which will hopefully fix the error.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-27-2017, 05:26 PM
Post: #4
RE: [Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0
The latest debian version still seems to be used libssl 1.0.0. Same goes for Ubuntu. This means the next client version will still be linked to libssl 1.0.0.

What happens when you symlink the new libssl.so.1.1.0 to the old libssl.so.1.0.0?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-07-2017, 11:11 PM
Post: #5
RE: [Edited] Whatpulse does not work with libssl-dev 1.1.0
Problem i have is when i upgrade Kali OS it installs libssl-dev 1.1.0, will have to see if i can install 1.0.0 alongside 1.1.0 without breaking stuff
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question Autostart WhatPulse 3.1 without Confirmation (Win10) blankster 0 88 04-04-2021 04:53 PM
Last Post: blankster
Question Can't install WhatPulse 3.1 correctly (Win10) blankster 0 96 04-04-2021 04:49 PM
Last Post: blankster
  When you switch networks WhatPulse stops tracking bandwidth TheEliteFriendsYT 2 324 04-01-2021 10:05 AM
Last Post: TheEliteFriendsYT
  Problem on starting whatpulse Steven793 1 337 03-29-2021 08:17 AM
Last Post: Resowy
Bug WhatPulse 3.0 stops responding when running on start up Mevious 6 1,036 01-17-2021 09:18 PM
Last Post: Mevious
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 3 1,018 12-29-2020 12:54 PM
Last Post: d3FC0N
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 8 4,080 11-05-2020 02:23 PM
Last Post: Juje
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 3 2,522 10-25-2020 01:36 PM
Last Post: smitmartijn
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 1 1,166 09-13-2020 10:08 AM
Last Post: shadowrune
  WhatPulse hangs and crashes on Windows startup td95 0 902 08-17-2020 07:20 AM
Last Post: td95

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)