WhatPulse Forums » Support » Client software v » [FIXED] Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FIXED] Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen
05-03-2016, 02:05 PM
Post: #2
RE: Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen
This is a known issue, probably fixed in the next version as stated in a previous thread.

http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=7352
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen - d3ullist - 05-03-2016 02:05 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 120 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall
  Uptime problem on Desktop. JetSet 3 328 03-15-2020 01:19 PM
Last Post: JetSet
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 436 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Missing input! Contact the developers. MrCraig 1 587 02-12-2020 01:03 PM
Last Post: MrCraig
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 1,154 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
  geek window wont open samjolteon 0 624 07-01-2019 02:19 AM
Last Post: samjolteon
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 2,967 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 4,998 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Network traffic not recorded on Ubuntu 16.04 LTS GnaXi 4 2,307 09-15-2016 03:33 AM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 2,542 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)