WhatPulse Forums » Support » Client software v » Logitech G19-app. The whatpulse client API is not responding. Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Logitech G19-app. The whatpulse client API is not responding.
03-31-2016, 05:36 PM
Post: #1
Logitech G19-app. The whatpulse client API is not responding.
1) Which version of WhatPulse are you running? Version 2.7

2) What Operating System are you using? Please include the OS Architecture (x86 or x64). Windows 10 x64

3) If you are using Windows, do you have WinPcap properly installed? (without this, the client will not count unpulsed traffic) Yes, it is working properly

4) If you are using version 1.6 or higher, are you logged into an administrator account on Windows so that WhatPulse can access Windows correctly? Yes

5) What error messages are you receiving (if applicable)? See screenshot

6) What programs were you running when the issue happened? VM-ware and certain higher-privilege programs (antivirus) may cause compatibility issues. none specific. Whatpulse is working fine, but the Logitech G19-app is not working

7) Include any screenshots if possible.
[Image: 2KHrN09.png]

As i said. Whatpulse itself is working fine. The Logitech G19 app isn't working Sad
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-31-2016, 05:43 PM (This post was last modified: 03-31-2016 05:44 PM by smitmartijn.)
Post: #2
RE: Logitech G19-app. The whatpulse client API is not responding.
Have you enabled the Client API in the settings?

http://help.whatpulse.org/kb/client/enab...client-api
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-31-2016, 06:05 PM (This post was last modified: 03-31-2016 06:06 PM by BootVluchteling.)
Post: #3
RE: Logitech G19-app. The whatpulse client API is not responding.
(03-31-2016 05:43 PM)smitmartijn Wrote:  Have you enabled the Client API in the settings?

http://help.whatpulse.org/kb/client/enab...client-api

find it
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-31-2016, 06:06 PM
Post: #4
RE: Logitech G19-app. The whatpulse client API is not responding.
Check the screenshot in the help article. If your screenshot is from the computer you're working on, that's version 2.7 and it's there.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-01-2016, 07:01 PM
Post: #5
RE: Logitech G19-app. The whatpulse client API is not responding.
thanks for the help. It worked. Just couldnt find the silly option. Thnx for help Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-01-2016, 07:37 PM
Post: #6
RE: Logitech G19-app. The whatpulse client API is not responding.
Awesome!
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug Whatpulse keeps me logging off shadowrune 1 314 09-13-2020 10:08 AM
Last Post: shadowrune
  WhatPulse hangs and crashes on Windows startup td95 0 104 08-17-2020 07:20 AM
Last Post: td95
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 327 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 7 1,701 03-31-2020 09:39 PM
Last Post: Lieutenant_Dan
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 2 1,111 01-12-2020 04:06 PM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 659 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 829 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 1,347 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 2 1,033 10-28-2019 01:17 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 1,589 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)