WhatPulse Forums » Support » Client software v » [FIXED] Can't open a specific panel with the "i" button Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FIXED] Can't open a specific panel with the "i" button
03-29-2016, 03:29 AM (This post was last modified: 06-26-2016 06:26 PM by smitmartijn.)
Post: #1
Rainbow [FIXED] Can't open a specific panel with the "i" button
1)I'm running what pulse version 2.7
2) Windows 10 64x
3) Yes, I do you have WinPcap properly installed
4)Yes I'm on an administrator account on Windows so that WhatPulse can access Windows correctly (I also run it as administrator)


No error message I just can't open a specific panel by using this "i" button no matter how many time I try to click it or restart the program and no reinstalling the program doesn't help either.

http://i.imgur.com/KuKrSG2.png

I'm sorry I don't know what it's called so I can't search for it in the forum.


Attached File(s)
.png  Un6tjj4j6k4ktitled.png (Size: 65.47 KB / Downloads: 351)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
[FIXED] Can't open a specific panel with the "i" button - Tennouzu Claudia - 03-29-2016 03:29 AM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  No "Open Geek Window" option h05hardman 4 390 02-05-2021 11:55 AM
Last Post: h05hardman
  “Cannot open shared object file” pops up when installing WhatPulse Gaurav Mall 0 966 04-22-2020 06:08 PM
Last Post: Gaurav Mall
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 2,332 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  geek window wont open samjolteon 0 1,391 07-01-2019 02:19 AM
Last Post: samjolteon
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 5,820 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
  [SOLVED] Best solution for delaying whatpulse until after panel loads fennectech 1 2,390 09-15-2016 03:36 AM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 4,345 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 2,794 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Keyboard heatmap color mix up d3ullist 1 1,914 06-24-2016 06:49 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse not recording 1 specific key (d key) sirhephaestus 2 2,464 06-19-2016 02:06 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)