WhatPulse Forums » Support » Website v » [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working
02-27-2016, 02:15 AM (This post was last modified: 03-27-2016 02:38 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working
I tried to edit my profile with some keywords but those seem to not be working, here's the example : http://i.imgur.com/UYNRb9h.png

I believe that it will be fixed as soon as i will recieve my next Weekly Update but if it's not the case well .. it's a problem
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-27-2016, 05:52 PM
Post: #2
RE: Keywords like %WeekKeys% not working
I believe it only works with premium, because only then does the weekly e-mail data get stored internally. Without it there's no data to show.

It's been discussed before here: http://whatpulse.org/forums/showthread.php?tid=7177
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-28-2016, 02:13 PM
Post: #3
RE: Keywords like %WeekKeys% not working
Oh thank you, I didn't find the thread Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Heatmaps not working Umair.Shariff 0 63 07-13-2021 12:12 AM
Last Post: Umair.Shariff
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 2,800 09-02-2016 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Profile ranking stats inconsistent with the leaderboard Mevious 1 2,835 05-21-2016 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Bought 5 Months of Premium... no Email after SeeEmAge 4 4,319 02-26-2016 10:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] When does my whatpulse premium end? fractalsauce 3 4,325 02-26-2016 10:27 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Merge function in profile not working Nissehamp 1 2,937 02-25-2016 06:29 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Profile picture uploading not working? JigglyKing37 4 4,560 02-07-2016 07:19 AM
Last Post: JigglyKing37
  [SOLVED] Login problem/issue TehMoff 2 4,223 07-24-2015 01:09 PM
Last Post: TehMoff
  [SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying Inquizitor 4 4,561 04-12-2015 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
Bug [SOLVED] Web API issue sim642 2 3,423 12-06-2014 04:30 PM
Last Post: sim642

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)