WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1
02-08-2016, 10:47 AM (This post was last modified: 03-27-2016 02:36 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1
For quite a while, my computer has not been updating upload or download properly and as of right now, the unpulsed remains at 0 for both upload and download. Also the up and down in the client application are vastly larger than on the website. I have already tried reinstalling winpccap and the whatpulse client. are there any other troubleshooting steps to try?

Thanks
-MrLinuxFish

Update:
Running the application as administrator has resolved the problem of the upload and download not counting properly, but the stats on the app are still different than the website. I also noticed in the overview tab, the upload and download are closer to correct than on the account tab (which is the same as on the website). Is there any way get the remaining amount (indicated on the overview) to be pulsed properly?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-10-2016, 06:20 PM
Post: #2
RE: upload and download not updating correctly windows 8.1
There's no way to sync the local computer stats to the website. Only certain network traffic is counted on the website: http://help.whatpulse.org/kb/website/wha...he-website
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 10 5,080 12-06-2019 08:35 AM
Last Post: ClayC
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 2 247 10-28-2019 01:17 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Upload and download swapped Nick3252 0 235 07-23-2019 06:00 PM
Last Post: Nick3252
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 1,137 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 858 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,685 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 788 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 3,548 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
Bug [CLOSED] What pulse stuck , is what pulse not support for windows 10 ? karahan29 1 977 11-05-2016 10:34 PM
Last Post: smitmartijn
  Connected to VPN Windows not counting anymore iOChris 1 924 10-27-2016 12:57 AM
Last Post: Ruben_Koster

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)