WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1
02-08-2016, 10:47 AM (This post was last modified: 03-27-2016 02:36 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1
For quite a while, my computer has not been updating upload or download properly and as of right now, the unpulsed remains at 0 for both upload and download. Also the up and down in the client application are vastly larger than on the website. I have already tried reinstalling winpccap and the whatpulse client. are there any other troubleshooting steps to try?

Thanks
-MrLinuxFish

Update:
Running the application as administrator has resolved the problem of the upload and download not counting properly, but the stats on the app are still different than the website. I also noticed in the overview tab, the upload and download are closer to correct than on the account tab (which is the same as on the website). Is there any way get the remaining amount (indicated on the overview) to be pulsed properly?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-10-2016, 06:20 PM
Post: #2
RE: upload and download not updating correctly windows 8.1
There's no way to sync the local computer stats to the website. Only certain network traffic is counted on the website: http://help.whatpulse.org/kb/website/wha...he-website
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  No Download counting on high speeds iOChris 2 156 06-26-2020 07:16 AM
Last Post: punkito
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 588 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Lastest Windows Build Breaks WinPcap Drake356 1 359 03-04-2020 07:26 PM
Last Post: smitmartijn
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 10 6,412 12-06-2019 08:35 AM
Last Post: ClayC
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 2 821 10-28-2019 01:17 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Upload and download swapped Nick3252 0 555 07-23-2019 06:00 PM
Last Post: Nick3252
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 1,793 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 1,439 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 2,569 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 1,274 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)