WhatPulse Forums » Support » Website v » [SOLVED] Profile picture uploading not working? Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Profile picture uploading not working?
01-31-2016, 07:06 AM (This post was last modified: 03-27-2016 02:39 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] Profile picture uploading not working?
So I was deciding to add myself a profile picture. I download a picture to upload and it just happened to get stuck on saying "uploading..." Refreshed numerous times and tried checking my internet settings.

So I then attempt to see if it works on other image hosting sites. I uploaded to Imgur and it proceeded right away and it showed up. Odd. I go back to WhatPulse and try again, selecting the same image I tried to upload. And it still got stuck on the "uploading" message, even after about 3 minutes. I am positive my internet isn't spiking and I did test if it worked on other sites.

Anyone else having a problem with it getting stuck trying to "upload" a profile picture?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
01-31-2016, 03:27 PM
Post: #2
RE: Profile picture uploading not working?
Hi,

It seems to work fine from Chrome, FireFox, Edge, IE (you get the point)...also on your account. Are you dropping the image or selecting it through a click on the profile picture? If you are dropping it, try browsing to the image instead after clicking the profile image upload.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-01-2016, 06:56 AM
Post: #3
RE: Profile picture uploading not working?
(01-31-2016 03:27 PM)smitmartijn Wrote:  Hi,

It seems to work fine from Chrome, FireFox, Edge, IE (you get the point)...also on your account. Are you dropping the image or selecting it through a click on the profile picture? If you are dropping it, try browsing to the image instead after clicking the profile image upload.

Specifically, I am browsing through the files to upload. Internet Explorer 11 is what I am using.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2016, 06:05 PM
Post: #4
RE: Profile picture uploading not working?
Can you try another browser, just in case IEs security features are hallucinating?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-07-2016, 07:19 AM
Post: #5
RE: Profile picture uploading not working?
So apparently it worked from my iPod, but not on my PC's IE. Very strange. Problem all solved now.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Premium Period Graph not working iOChris 1 558 09-02-2016 07:17 PM
Last Post: iOChris
  [SOLVED] Profile ranking stats inconsistent with the leaderboard Mevious 1 816 05-21-2016 10:47 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Keywords like %WeekKeys% not working Adrriii 2 1,163 02-28-2016 02:13 PM
Last Post: Adrriii
  [SOLVED] Bought 5 Months of Premium... no Email after SeeEmAge 4 1,096 02-26-2016 10:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] When does my whatpulse premium end? fractalsauce 3 1,094 02-26-2016 10:27 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Merge function in profile not working Nissehamp 1 812 02-25-2016 06:29 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Login problem/issue TehMoff 2 1,613 07-24-2015 01:09 PM
Last Post: TehMoff
  [SOLVED] Computers Pie Chart And Latest Forum Posts Box Not Displaying Inquizitor 4 1,966 04-12-2015 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
  Unable to Edit Profile UElitez 1 1,033 03-30-2015 08:04 PM
Last Post: Robby250
  Can't edit profile, glitched. InfamousMyzt 1 1,396 02-14-2015 08:37 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)