WhatPulse Forums » Support » Client software v » [FIXED] [2.6.3] Client displays incorrect premium expiry date Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FIXED] [2.6.3] Client displays incorrect premium expiry date
11-03-2015, 04:48 PM (This post was last modified: 06-26-2016 06:11 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[FIXED] [2.6.3] Client displays incorrect premium expiry date
Website: Expires 06-11-2015 (Correct)
Client: Expires 06-01-2015

Looks like it could just be displaying months as "0x" and not changing the 0 to a 1 for 2-digit months.

---

WhatPulse 2.6.3
Windows 10 Pro 64x
Nothing else is applicable.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-06-2015, 01:58 PM
Post: #2
RE: [2.6.3] Client displays incorrect premium expiry date
Does it still display that way after doing a "Refresh Status" on the Account tab?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-07-2015, 03:09 AM (This post was last modified: 11-07-2015 03:34 AM by Wopian.)
Post: #3
RE: [2.6.3] Client displays incorrect premium expiry date
(11-06-2015 01:58 PM)smitmartijn Wrote:  Does it still display that way after doing a "Refresh Status" on the Account tab?

It still says 06-01-2015.

On a side note: The expiration date is also not the system locale timezone. Premium active with expiration on the 6th and it's currently the 7th.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse client stops tracking keys Sylverblack 0 234 08-04-2021 04:31 PM
Last Post: Sylverblack
  client 3.0 behind sniffing corporate proxy cannot pulse drdamour 6 1,890 06-16-2021 01:32 AM
Last Post: Bloopy
  Discrepancy between overall account uptime in client vs on website + another bug TheIceMage 0 413 05-20-2021 08:43 PM
Last Post: TheIceMage
  Incorrect Key Presses and Key Combinations using Dvorak Layout openam 2 600 05-11-2021 03:17 AM
Last Post: babie
  Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to XeaLouS 4 1,712 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse Client and Windows 10 (20H2) d3FC0N 3 2,012 12-29-2020 12:54 PM
Last Post: d3FC0N
  Showing incorrect pulse stats Vetselm 1 2,166 02-15-2020 03:54 PM
Last Post: smitmartijn
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 9,789 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 2,993 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 10,367 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)