WhatPulse Forums » Support » Client software v » Upload not measured correctly Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Upload not measured correctly
10-09-2015, 10:34 AM (This post was last modified: 10-09-2015 10:35 AM by Electrosa.)
Post: #1
Upload not measured correctly
Hi all

I've detected that my whatpulse is not taking into account all the upload traffic in, at least, one of my computers. The downloads are measured correctly though.

For example, today I've uploaded some files to my server (of course in an external network) and some videos to YouTube (totalling aprox. 3 GB), and Whatpulse has only measured about 40 MB! The network graph shows 1-2 kB/s at maximum -so it's measuring some traffic-, while actually it's uploading at about 500 kB/s. Task manager correctly shows that I'm using 5-6% of network, corresponding to the 100 Mbit Ethernet I'm connected to.

I've tried reinstalling WinPcap, but the problem has not been solved.

What else could I do?

If you need more details, please ask me. Thanks in advance!!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-02-2016, 02:24 PM
Post: #2
RE: Upload not measured correctly
Found any fix yourself?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-03-2016, 05:56 PM
Post: #3
RE: Upload not measured correctly
Are you using Bitdefender? Because a similar thing happened to me and I solved it in Bitdefender by going to firewall->adapters and setting stealth mode to off.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Upload and download swapped Nick3252 0 206 07-23-2019 06:00 PM
Last Post: Nick3252
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 3,477 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  ALT Combinations are not detected correctly. Fightglor 0 598 09-11-2016 11:30 AM
Last Post: Fightglor
  Uptime not tracking correctly (windows 10) RuneRifle 0 860 05-05-2016 11:04 PM
Last Post: RuneRifle
  [SOLVED] upload and download not updating correctly windows 8.1 MrLinuxFish 1 1,166 02-10-2016 06:20 PM
Last Post: smitmartijn
  Whatpulse 2.6.3 and qBittorrent 3.2.4, double upload? TehMoff 0 1,275 10-18-2015 02:51 PM
Last Post: TehMoff
  Network activity being measured but not pulsed? SwooshyCueb 0 1,005 09-13-2015 04:03 AM
Last Post: SwooshyCueb
  [CLOSED] Upload total/pulsed mismatch dabor 6 2,224 08-11-2015 11:47 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Network Upload doesnt count Tony.LR 6 2,979 08-01-2015 05:38 PM
Last Post: Tony.LR
  Keys are not being counted correctly Philipp12321 2 1,357 05-20-2015 04:19 PM
Last Post: Philipp12321

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)