WhatPulse Forums » Support » Client software v » Forgot to pulse before I installed win10 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forgot to pulse before I installed win10
08-29-2015, 10:30 AM (This post was last modified: 08-29-2015 10:31 AM by z2sam.)
Post: #1
Forgot to pulse before I installed win10
Hi,
I had over 2,3 million keystrokes and about 70k clicks and forgot to pulse them before installing windows 10 sadly.
I don't remember and care that much about download/upload, but I really like whatpulse for counting all the keystrokes/clicks I have.

But I guess there is nothing probably I could do about that, or is it?
I still have my Windows.old folder.
Picture of my new whatpulse client today.
Before I used the 2.5 Version.
https://gyazo.com/6e32a011f4f8b093ebbcec35868eb786
Anyway if nothing can be done, I will continute using this great Client as before Smile Just thought it wouldn't hurt to try asking!

Best regards Samuel (z2sam).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-29-2015, 02:54 PM
Post: #2
RE: Forgot to pulse before I installed win10
Hi Samuel,

Did you just upgrade to Windows 10 or reinstall? If you upgraded the client shouldn't be reset because the database is in the user directory: http://help.whatpulse.org/kb/client/data-files

If you reinstalled and do not have a backup of those files, there's nothing you can do. Pulse more frequently. :-(
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-29-2015, 07:43 PM
Post: #3
RE: Forgot to pulse before I installed win10
(08-29-2015 02:54 PM)smitmartijn Wrote:  Hi Samuel,

Did you just upgrade to Windows 10 or reinstall? If you upgraded the client shouldn't be reset because the database is in the user directory: http://help.whatpulse.org/kb/client/data-files

If you reinstalled and do not have a backup of those files, there's nothing you can do. Pulse more frequently. :-(

Thanks for answering, I did not have a backup :\
Jaja, everything is okay Smile
I will still love whatpulse ;D
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pulse: Error while talking to website Sylverblack 2 200 10-02-2021 05:20 PM
Last Post: ssnake42069
  client 3.0 behind sniffing corporate proxy cannot pulse drdamour 6 1,944 06-16-2021 01:32 AM
Last Post: Bloopy
Question Autostart WhatPulse 3.1 without Confirmation (Win10) blankster 0 685 04-04-2021 04:53 PM
Last Post: blankster
Question Can't install WhatPulse 3.1 correctly (Win10) blankster 0 688 04-04-2021 04:49 PM
Last Post: blankster
Question [Win10] Uptime not tracked when screen locked? dgw 0 978 10-08-2020 09:44 PM
Last Post: dgw
  Can't pulse OskarCodes 1 2,009 05-09-2020 05:34 PM
Last Post: Anonymous2
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 3,715 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Showing incorrect pulse stats Vetselm 1 2,197 02-15-2020 03:54 PM
Last Post: smitmartijn
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 3,648 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 5,632 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)