WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Network Upload doesnt count Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Network Upload doesnt count
07-08-2015, 07:06 PM (This post was last modified: 08-23-2015 05:02 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] Network Upload doesnt count
The network upload counting doesnt work for me.
I only got one network interface and have already run WhatPulse with admin rights.
WhatPulse 2.6.2
Win7 64 Ult
WinPcap 4.1.3

https://www.youtube.com/watch?v=23Ir2ftYj5Q
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-17-2015, 06:55 PM
Post: #2
RE: Network Upload doesnt count
What kind of network interface do you have?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-18-2015, 02:45 PM
Post: #3
RE: Network Upload doesnt count
(07-17-2015 06:55 PM)smitmartijn Wrote:  What kind of network interface do you have?

Onboard LAN
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-21-2015, 05:42 PM
Post: #4
RE: Network Upload doesnt count
Manufacturer, ethernet or something else, speed, etc.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2015, 11:10 AM
Post: #5
RE: Network Upload doesnt count
Realtek 8111E
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-30-2015, 08:22 PM
Post: #6
RE: Network Upload doesnt count
(07-25-2015 11:10 AM)Tony.LR Wrote:  Realtek 8111E

problem solved by upgrading to win10
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-01-2015, 05:38 PM (This post was last modified: 08-01-2015 05:44 PM by Tony.LR.)
Post: #7
RE: Network Upload doesnt count
(07-30-2015 08:22 PM)Tony.LR Wrote:  
(07-25-2015 11:10 AM)Tony.LR Wrote:  Realtek 8111E

problem solved by upgrading to win10
okay. i know what causes this problem.
if i had cFosSpeed installed, the upload counting will be wrong.
maybe there are some compatibility problems with cFosSpeed's driver(reported to cFos' staff).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Portable Mode Network Recording ItsRiftzy 1 254 09-04-2020 03:25 PM
Last Post: smitmartijn
Question Key doesn't count when playing GTA V LiveTechToday 0 221 08-20-2020 08:13 PM
Last Post: LiveTechToday
  Wired Network Stats for USB-C to RJ45 abpop 3 342 08-05-2020 01:51 PM
Last Post: abpop
  Upload and download swapped Nick3252 1 859 07-22-2020 08:02 PM
Last Post: abpop
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 1,133 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 2,282 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 1,864 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 3,191 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  Incorrect Network Upload/Download cahern7 11 6,223 11-21-2016 07:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 5,280 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)