WhatPulse Forums » Support » Client software v » Client and Profile Inconsistent Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Client and Profile Inconsistent
07-04-2015, 03:05 PM
Post: #1
Client and Profile Inconsistent
My client says that I have downloaded a total of .97 TB, while my online profile says that I downloaded 998.44 GB. What's up with this? Is this a bug?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-04-2015, 04:56 PM (This post was last modified: 07-04-2015 04:58 PM by Robby250.)
Post: #2
RE: Client and Profile Inconsistent
1 TB = 1024 GB, not 1000. So 998 GB is 0.97 TB. Guess it's measured in tebibytes and gibibytes, not gigabytes and terabytes.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-05-2015, 04:28 AM (This post was last modified: 07-05-2015 04:28 AM by abpop.)
Post: #3
RE: Client and Profile Inconsistent
So it does not measure megabytes, gigabytes and terabytes? I guess I was reading it wrong the whole time.

Although, if this is indeed the case, then they should instead be labelled as GiB and TiB, just to avoid confusion, as I experienced.

Thanks!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-05-2015, 07:17 PM
Post: #4
RE: Client and Profile Inconsistent
So, I did some homework, and I think I understand what's going on, but I still have one question:

Why does the client record our data as 999 MB and then go straight to 1 GB, instead of going to 1023 MB and then to 1 GB? It looks as if it uses the decimal system at first and then switches to the binary method on larger units. What's going on here?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 2,620 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 779 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,617 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,201 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,904 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,328 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 1,155 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 997 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  Logitech G19-app. The whatpulse client API is not responding. BootVluchteling 5 1,861 04-01-2016 07:37 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client freezes and crashes on first startup Creator13 1 1,017 03-06-2016 12:43 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)