WhatPulse Forums » Support » Client software v » [FIXED] 2.6.1 Causing AntiVirus alerts Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[FIXED] 2.6.1 Causing AntiVirus alerts
05-29-2015, 11:23 PM
Post: #3
RE: 2.6.1 Causing AntiVirus alerts
Just letting you know that I've not seen this warning for a while, so I'm assuming it's fixed as I didn't tell Avast to ignore it.

Thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: 2.6.1 Causing AntiVirus alerts - JOE95443 - 05-29-2015 11:23 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 2,990 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
  [FIXED] SSL Handshake Error JetSet 9 2,087 01-09-2017 09:39 AM
Last Post: AmokOwe
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 2,048 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
Bug [FIXED] Premium on site does not match premium on client fractalsauce 3 1,275 06-26-2016 06:10 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Keyboard heatmap color mix up d3ullist 1 925 06-24-2016 06:49 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] Unable to Install 2.7 dj_chalky 2 1,060 06-01-2016 01:53 PM
Last Post: dj_chalky
  [FIXED] Cannot open the "I" button in input/network/uptime screen YoshiIsAwsum 2 1,296 05-03-2016 08:02 PM
Last Post: YoshiIsAwsum
Rainbow [FIXED] Can't open a specific panel with the "i" button Tennouzu Claudia 4 1,829 04-01-2016 07:38 PM
Last Post: smitmartijn
  [FIXED] [2.6.3] Client displays incorrect premium expiry date Wopian 2 1,367 11-07-2015 03:09 AM
Last Post: Wopian
  [FIXED] Program not working suddenly London_Ash 3 1,816 05-30-2015 09:43 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)