WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu. Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu.
05-05-2015, 04:30 AM (This post was last modified: 05-08-2015 06:48 AM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu.
Hi, I just installed whatpulse on one of my older laptops and I can't login, at all.

As soon as I start the program and the login screen pops up the cpu usage shoots up to 100% and the program freezes.

I have winpcap installed through the whatpulse installation(Don't know if this makes a difference for this problem, but should have it here I guess.)

Screenshot: http://i.imgur.com/r07Ko9N.png
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-06-2015, 05:37 PM (This post was last modified: 05-06-2015 07:39 PM by smitmartijn.)
Post: #2
RE: [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu.
Try removing the WinPcap installation.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2015, 01:11 PM
Post: #3
RE: [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu.
(05-06-2015 05:37 PM)smitmartijn Wrote:  Try removing the WinPcap installation.

Thanks it works now!
Is there no way for me to track internet usage on this computer now? :/
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2015, 02:00 PM
Post: #4
RE: [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu.
(05-07-2015 01:11 PM)Poised Wrote:  Is there no way for me to track internet usage on this computer now? :/

There is, but it involves upgrading to a supported Windows version (both by Microsoft and WhatPulse). ;-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2015, 03:52 PM
Post: #5
RE: [Windows XP x86, WhatPulse 2.6b5] Can't login too much on cpu.
(05-07-2015 02:00 PM)smitmartijn Wrote:  
(05-07-2015 01:11 PM)Poised Wrote:  Is there no way for me to track internet usage on this computer now? :/

There is, but it involves upgrading to a supported Windows version (both by Microsoft and WhatPulse). ;-)

Oh :/
Well as you can see in the screenshots I dont think that computer could handle that :c

Oh well its better than nothing I suppose Smile
Thanks!
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 10 5,067 Yesterday 08:35 AM
Last Post: ClayC
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 28 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 65 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 1 127 11-01-2019 02:37 PM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 243 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 2 233 10-28-2019 01:17 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 578 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
  Whatpulse isn't running after upgrading Ubuntu 1geeky 0 258 08-06-2019 05:46 AM
Last Post: 1geeky
  WhatPulse 64bit install on Lubuntu 19.04 SiKTheGreatOne 0 420 06-30-2019 02:49 AM
Last Post: SiKTheGreatOne
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 1,121 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)