WhatPulse Forums » Support » Client software v » [CLOSED] Export Application Uptime from All Computers Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[CLOSED] Export Application Uptime from All Computers
04-26-2015, 01:35 PM (This post was last modified: 05-08-2015 05:28 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[CLOSED] Export Application Uptime from All Computers
Hi,

Is it possible to export Application Uptime from all PCs? Like the one on the website where it shows the application uptime broken down by PC name.

The Export Application Uptime on the client only exports application on that machine. I was hoping I could get the total uptime data from all my machines even if it's not broken down by machine name.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-27-2015, 04:23 PM
Post: #2
RE: Export Application Uptime from All Computers
Not at this moment, but it is something that'll be available in the future.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2015, 12:41 AM
Post: #3
RE: Export Application Uptime from All Computers
Thanks Smile that sounds promising

Meanwhile I made my own app uptime monitoring app in the meantime hehe
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-07-2015, 09:47 AM
Post: #4
RE: Export Application Uptime from All Computers
Wouldn't it be easier just to look at the website and get the values from there? :-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2015, 03:40 PM
Post: #5
RE: Export Application Uptime from All Computers
(05-07-2015 09:47 AM)smitmartijn Wrote:  Wouldn't it be easier just to look at the website and get the values from there? :-)

Yes it is Smile But I archive the data as well
I also made a program that pulls data from the API so I can have my own copy, and compute my daily changes as well (thanks to your API)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
05-08-2015, 05:28 PM
Post: #6
RE: Export Application Uptime from All Computers
With website I meant either the computer page or the API, as the uptime data is also available through the API - you don't need another app is what I'm saying. ;-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Not tracking a certain application d1tzl 1 200 08-26-2019 04:35 PM
Last Post: DrEx
  [CLOSED] Debian Stretch: OpenSSL library not found wullxz 1 842 02-27-2017 05:31 PM
Last Post: smitmartijn
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 747 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] docker and whatpulse Sc0rian 16 5,204 11-12-2016 11:23 PM
Last Post: smitmartijn
Bug [CLOSED] What pulse stuck , is what pulse not support for windows 10 ? karahan29 1 944 11-05-2016 10:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Resetting File/Program Directories? Calipup 4 1,114 10-31-2016 10:39 PM
Last Post: Calipup
  [CLOSED] Win10 x64 | Start Menu / Context Menu / Desktop becomes unresponsive Anthraxium-64 1 760 10-31-2016 08:24 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Java Games are not counting? iOChris 3 952 10-31-2016 08:13 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,276 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Network traffic not recorded on Ubuntu 16.04 LTS GnaXi 4 1,669 09-15-2016 03:33 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)