WhatPulse Forums » Support » Website v » Computer info Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Computer info
04-01-2015, 05:28 PM
Post: #1
Computer info
Hello, i upgraded my computer but on the website the computer information is not updating is ther a way to do this ?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-01-2015, 06:18 PM
Post: #2
RE: Computer info
Hi,

There's no way to trigger it, but it'll appear in due time. At a maximum within 3 days.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-02-2015, 01:15 AM
Post: #3
RE: Computer info
Oke thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Unable to find account or computer. nig 0 707 12-10-2015 09:27 PM
Last Post: nig
Question Missing Computer Details on My Stats maranello69 1 963 10-01-2015 02:32 PM
Last Post: smitmartijn
  Wrong OS and no Computer details gadean 3 1,539 09-03-2015 07:33 AM
Last Post: maranello69
  Computer name and rare characters Electrosa 0 2,130 01-21-2014 09:27 AM
Last Post: Electrosa
  Application info missing mufcie 0 1,649 12-06-2013 02:07 PM
Last Post: mufcie
  Single Computer in WebApi tommytl 2 3,302 02-01-2013 09:13 AM
Last Post: tommytl
  Fuzzy info box - likely background image to blame raf 6 7,476 11-20-2007 06:50 PM
Last Post: raf

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)