WhatPulse Forums » Support » Client software v » Miles problem, 23 miles in 1 day Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Miles problem, 23 miles in 1 day
04-03-2009, 08:26 AM
Post: #1
Miles problem, 23 miles in 1 day
Since yesterday I installed WhatPulse on my new work.

We are using completely working through Terminal Service by Thin Client. So it might be that this is something that WhatPulse can't handle right.

Are there any common problems known? Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-03-2009, 08:36 AM
Post: #2
Miles problem, 23 miles in 1 day
Yes, this is a known problem which I believe is currently trying to be fixed.

Similarly to yourself, I noticed the problem over VNC and Remote Desktop so it seems a problem lies in that area.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-03-2009, 08:44 AM
Post: #3
Miles problem, 23 miles in 1 day
I think this is because it is some sort of virtual mouse cursor which is not really there.

Maybe the mouse is placed (as new or so) on another position everytime you move.

Then I will make a world trip with my mouse until it is fixed Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-03-2009, 10:22 AM
Post: #4
Miles problem, 23 miles in 1 day
Hehe, the stats may be changed however by an admin after the patch has been applied to keep fairness to the high scores in terms of distance travelled with the mouse.

http://www.suckmytrend.com

[Image: Slow2die.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-03-2009, 10:38 AM
Post: #5
Miles problem, 23 miles in 1 day
Known issue, unknown cause.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-03-2009, 10:52 AM
Post: #6
Miles problem, 23 miles in 1 day
Probably partly caused from what KoalaBear said. It does make sense.

Quote:I think this is because it is some sort of virtual mouse cursor which is not really there.

Maybe the mouse is placed (as new or so) on another position everytime you move.

http://www.suckmytrend.com

[Image: Slow2die.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-03-2009, 11:01 AM
Post: #7
Miles problem, 23 miles in 1 day
If you had a list of programs in which this bug occured could you not simply have whatpulse stop recording moue movment when one of these said programs is being ran?

Actually now that I've written that I'm fairly sure that isn't possible or would take a hell of a lot of work?

Did you know that eating cheese can give you cancer?

If anyone cares, my Avatar has a name. It is Bob. Bob the fluffy thing.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-03-2009, 12:32 PM
Post: #8
Miles problem, 23 miles in 1 day
@c-smith:
Its not the program(s), its the complete environment that is causing 'troubles'. Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-03-2009, 01:06 PM
Post: #9
Miles problem, 23 miles in 1 day
For some it's the mouse settings, others it's Remote Desktop and in this case it's Terminal Service.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-03-2009, 04:26 PM
Post: #10
Miles problem, 23 miles in 1 day
I dont know how the distance is calculated.

I made a test program with a timer, which outputs the mouse X and Y coordinates, but these are correct.

Maybe WhatPulse is capturing WM messages? But it doesnt contain a seperate DLL, so I dont know.

If I know more about it I could check this myself. I use Borland Delphi 2005 on my work, if there is anything I could do send me an email, or post it here Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Problem with Logitech Keyboard Widget Mattie112 2 1,291 03-25-2016 07:29 PM
Last Post: Mattie112
  [CLOSED] Super-annoying SSL *problem* nimd4 3 2,213 06-01-2015 02:52 AM
Last Post: nimd4
  [SOLVED] Wireless Bandwidth Problem blusonic2321 5 3,110 12-01-2014 05:49 AM
Last Post: blusonic2321
  2.4 (Lubuntu) network stats problem bogy 3 4,681 06-18-2014 03:26 AM
Last Post: Singh
  Problem with new installation crashing and how I fixed it Panix 4 4,475 02-25-2014 04:48 PM
Last Post: Panix
  My keys/clicks/miles randomly reset... pure_p10x 3 4,047 09-19-2013 05:38 AM
Last Post: pure_p10x
  Heatmap problem mirozi 2 4,974 01-27-2013 07:07 PM
Last Post: smitmartijn
  Problem logging in paratrip12 1 3,485 01-20-2013 10:44 AM
Last Post: smitmartijn
  Bandwidth and network problem PlaysGames11 8 8,483 01-02-2013 09:13 PM
Last Post: LittleSparko
  Account log-in problem keram123 5 5,229 06-10-2012 12:28 AM
Last Post: X-Kal

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)