WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] xubunt: main window on startup always showing Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] xubunt: main window on startup always showing
02-25-2015, 01:19 AM (This post was last modified: 03-13-2015 08:49 AM by smitmartijn.)
Post: #1
Bug [SOLVED] xubunt: main window on startup always showing
i've unticked the option "show main window on startup" but every time i log into my xfce/xubuntu enviroment the main window still shows... i also tried enabling the option and disabling it again but nothing seems to work...

I'm running the latest version of whatpulse on xubuntu 12.04.2 (=lts) and it always worked fine, until i tried to disable this option... (it's been running since april last year on this machine)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-25-2015, 12:28 PM
Post: #2
RE: xubunt: main window on startup always showing
Is there a possibility that the client is started twice? Check the app.log for signs of "already running"

If the client is already running and you start it a second time, it will bring out the main window.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Exclamation Startup Crash on 3.4.0.0 17B29 0 105 09-06-2021 10:24 AM
Last Post: 17B29
  Geek Window widget doesn't remember position at startup CTH 0 122 09-05-2021 07:07 PM
Last Post: CTH
  [SOLVED] WhatPulse Refuses to Start automatically. iisacc 11 12,184 08-23-2021 09:45 PM
Last Post: Tealdragon204
  No "Open Geek Window" option h05hardman 4 1,200 02-05-2021 11:55 AM
Last Post: h05hardman
  Client 3.0 Window opens on startup despite setting it not to XeaLouS 4 1,609 01-17-2021 12:08 PM
Last Post: smitmartijn
  Window Opens on Start Up Garya 1 914 01-15-2021 10:23 AM
Last Post: smitmartijn
  Geek Window /// Update 3.0 fail? Chrisu 3 1,227 12-29-2020 11:22 AM
Last Post: smitmartijn
  WhatPulse hangs and crashes on Windows startup td95 0 1,345 08-17-2020 07:20 AM
Last Post: td95
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 3,553 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Showing incorrect pulse stats Vetselm 1 2,106 02-15-2020 03:54 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)