WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] xubunt: main window on startup always showing Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] xubunt: main window on startup always showing
02-25-2015, 01:19 AM (This post was last modified: 03-13-2015 08:49 AM by smitmartijn.)
Post: #1
Bug [SOLVED] xubunt: main window on startup always showing
i've unticked the option "show main window on startup" but every time i log into my xfce/xubuntu enviroment the main window still shows... i also tried enabling the option and disabling it again but nothing seems to work...

I'm running the latest version of whatpulse on xubuntu 12.04.2 (=lts) and it always worked fine, until i tried to disable this option... (it's been running since april last year on this machine)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-25-2015, 12:28 PM
Post: #2
RE: xubunt: main window on startup always showing
Is there a possibility that the client is started twice? Check the app.log for signs of "already running"

If the client is already running and you start it a second time, it will bring out the main window.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  WhatPulse hangs and crashes on Windows startup td95 0 204 08-17-2020 07:20 AM
Last Post: td95
Question [SOLVED] Manual Pulse-button does not work PeaceFreak 5 1,120 03-13-2020 04:14 PM
Last Post: PeaceFreak
  Showing incorrect pulse stats Vetselm 1 755 02-15-2020 03:54 PM
Last Post: smitmartijn
  geek window wont open samjolteon 0 899 07-01-2019 02:19 AM
Last Post: samjolteon
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 2,273 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 1,854 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 3,182 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  Geek Window off in user rank WOWVern 1 1,343 03-03-2017 06:28 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 5,265 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 1,933 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)