WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Premium Status not detected in Client Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Premium Status not detected in Client
02-01-2015, 07:08 PM (This post was last modified: 02-02-2015 05:38 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] Premium Status not detected in Client
I have an active membership and it's correctly displayed on the website. ("Your premium account is valid until 2015-05-07"

But in the Client it just says "Premium: No"
Also the functions are not activated.

It has worked before for a long time.
I recently reinstalled, deleted the user files and reset tokens.

Thanks


Edit: Okay I'm dumb, "Refresh Status" did the job. Sorry :o
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2015, 10:44 AM
Post: #2
RE: Premium Status not detected in Client
Did you try hitting "Refresh Status" in the Account tab ??
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2015, 10:54 AM
Post: #3
RE: Premium Status not detected in Client
(02-02-2015 10:44 AM)PinkFloyd Wrote:  Did you try hitting "Refresh Status" in the Account tab ??

Check his edit Tongue
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
02-02-2015, 11:00 AM
Post: #4
RE: Premium Status not detected in Client
ehhhh :/ heh thanks for reminding me to read posts through to the end of them Wink
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 1,055 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 817 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 2,524 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,595 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 743 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 2,546 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 1,154 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,776 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 997 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Client Crash macOS Sierra SeeEmAge 3 1,272 09-15-2016 03:42 AM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)