WhatPulse Forums » Support » Client software v » [2.5] Not pulsing some applications Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[2.5] Not pulsing some applications
12-29-2014, 02:36 PM
Post: #1
[2.5] Not pulsing some applications
The keystrokes and mouse clicks are submitted, but the application isn't.

The affected applications do appear within the Applications window in the client but not in pulses to the website.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-08-2016, 04:26 PM
Post: #2
RE: [2.5] Not pulsing some applications
Since my last message has been deleted with no response, i up this topic because I still have this problem ...

Here is an example where I am on my laptop (named AdriRedzone) : http://img15.hostingpics.net/pics/501992bug.jpg

We can clearly see that some apps like Malody, LibreOffice and tmforever.exe (TrackMania NationForever) are not displayed on the summary ... I also showed that my option are well configured.

Please do not delete this message without saying anything again. (Even an inbox message)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 8 2,916 08-24-2019 08:52 AM
Last Post: ste0
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 1,673 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 850 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  [2.6.3] Automatic Pulsing hint doesn't update after ticking/changing uptime Wopian 0 935 11-07-2015 03:23 AM
Last Post: Wopian
  [2.6] Not pulsing app data micycle 3 1,820 09-15-2015 11:57 AM
Last Post: Megachip
  Per-Application Pulsing Issue. micycle 14 5,248 04-12-2015 12:43 PM
Last Post: micycle
  Pulsing won't work divorced 1 1,129 04-12-2015 09:00 AM
Last Post: smitmartijn
  [CLOSED] Not Pulsing?? Rhiannon.Costigan 1 1,145 03-03-2015 04:51 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] [WIndows7x64]Network statistics not pulsing properly dullahan8 4 2,464 01-03-2015 11:26 PM
Last Post: Anamon
  [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token Johners 2 2,500 11-09-2014 03:51 PM
Last Post: PalkiaX50

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)