WhatPulse Forums » Support » Client software v » Random crashing when trying to pulse Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Random crashing when trying to pulse
12-13-2014, 03:27 PM (This post was last modified: 12-13-2014 03:29 PM by Robby250.)
Post: #1
Random crashing when trying to pulse
I think it has started doing this since around the 2.4 version or so, and it's still happening.
Once every few days (or maybe even more rarely, not sure), Whatpulse tries to autopulse and it crashes. Watchdog doesn't crash and it keeps trying to reboot it, with no success. Manually rebooting it doesn't work either. The pulse does go through however. What I have to do to fix it, is cut out the database files, run whatpulse once so it generates new database files, close it, then add the old database files, and it's back to normal.

Here's the log, starting 1 hour (1 autopulse) before the crash: http://pastebin.com/KDNEbLf6

The crash happens at "13-12-2014 16:53:26.502 DEBUG Autopulse on uptime: 1"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,228 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
Bug [CLOSED] What pulse stuck , is what pulse not support for windows 10 ? karahan29 1 642 11-05-2016 10:34 PM
Last Post: smitmartijn
  crashing my computer MarioFan835 2 818 04-14-2016 11:17 PM
Last Post: MarioFan835
  Mac silently crashing, redux dgw 11 2,312 02-05-2016 10:31 PM
Last Post: dgw
  Forgot to pulse before I installed win10 z2sam 2 1,378 08-29-2015 07:43 PM
Last Post: z2sam
  [SOLVED] Weeks in What Pulse barry19 2 1,446 08-18-2015 03:01 AM
Last Post: barry19
  [SOLVED] Pulse Success Popup - How to make it stop? London_Ash 3 3,044 08-04-2015 05:07 PM
Last Post: smitmartijn
  Cannot pulse: connection timed out/closed Anoxic 1 1,278 06-17-2015 09:46 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] [MAC10.10][WP2.5] Record network but don't pulse galaxiax 2 1,679 03-27-2015 10:51 PM
Last Post: galaxiax
  [Win8.1 x64, Pulse 2.5] Network device detected as inactive, traffic not tracked Strazdas 6 3,784 01-26-2015 11:29 AM
Last Post: Strazdas

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)