WhatPulse Forums » Support » Client software v » WhatPulse Only Recording LAN Usage Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
WhatPulse Only Recording LAN Usage
12-05-2014, 07:15 PM
Post: #2
RE: WhatPulse Only Recording LAN Usage
Hi,

What kind of interface is the PPPoE interface? As the E stands for ethernet, I would assume you have two ethernet interface cards in your computer?

It's very possible that WinPcap (the capturing library) doesn't detect your PPPoE virtual (?) interface, because the traffic will go over your ethernet interface anyway.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Messages In This Thread
RE: WhatPulse Only Recording LAN Usage - smitmartijn - 12-05-2014 07:15 PM

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Cannot start Whatpulse successfully on Manjaro 18.1.4 (Arch Linux) anijatsu 2 244 01-12-2020 04:06 PM
Last Post: Adrriii
  Cannot start WhatPulse using Ubuntu 19.10 Adrriii 4 463 01-12-2020 03:52 PM
Last Post: smitmartijn
  High CPU Usage - On wake-up ClayC 7 997 12-07-2019 03:53 PM
Last Post: Adrriii
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 10 5,561 12-06-2019 08:35 AM
Last Post: ClayC
  Whatpulse could not find OpenSSL Adrriii 0 208 12-03-2019 12:52 AM
Last Post: Adrriii
  Having trouble running whatpulse on Neon Linux BlackWidow 1 286 12-03-2019 12:02 AM
Last Post: Adrriii
  Whatpulse crash [GoT]Jewest 3 533 10-28-2019 01:18 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Updating from jessie to buster breaks whatpulse [GoT]Jewest 2 488 10-28-2019 01:17 PM
Last Post: [GoT]Jewest
  Server error: Missing input! with whatpulse 2.8.4 on Win10 Franck.Dernoncourt 3 799 09-24-2019 10:56 PM
Last Post: kolah
  Whatpulse isn't running after upgrading Ubuntu 1geeky 0 421 08-06-2019 05:46 AM
Last Post: 1geeky

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)