WhatPulse Forums » Support » Client software v » [SOLVED] Keyboard Heatmap not showing stats Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SOLVED] Keyboard Heatmap not showing stats
11-25-2014, 02:30 PM (This post was last modified: 11-28-2014 07:37 PM by smitmartijn.)
Post: #1
[SOLVED] Keyboard Heatmap not showing stats
hi guys,

i noticed yesterday that my keyboard heatmaps are not showing the clicks and percentage when i rest my mouse on the key i want to see the stats.
it used to show normally, but no key is showing now... :/

another thing not related especifically to the thread subject: the heatmap doesnt show the number keys i press on the side buttons. only the keys above the letters are shown .the total keys still count , but not on the heatmap
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-27-2014, 05:12 PM
Post: #2
RE: Keyboard Heatmap not showing stats
Hi,

Mind giving us the information listed in the pinned posts "READ FIRST" ?
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-28-2014, 12:40 PM
Post: #3
RE: Keyboard Heatmap not showing stats
sorry man , my bad Sad

somehow it has fixed itself one day after i created the thread.
but the problem with the numeric keypad still occurs, is there any way to fix it

latest version of wp,win7 64, administrator, was using kapersky anti virus
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-28-2014, 07:37 PM
Post: #4
RE: Keyboard Heatmap not showing stats
The heat-map is currently static, so it doesn't look exactly like your keyboard. It's not weird/wrong that it's not showing the numpad.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
Bug Stats syncing bug? Roki100 0 66 08-01-2019 05:46 PM
Last Post: Roki100
  [SOLVED] Can't run the Linux version [Driver not loaded Driver not loaded] radioz 2 671 06-20-2019 11:54 AM
Last Post: radioz
  Heatmap On = High CPU Usage Dark_wizzie 3 855 03-19-2017 07:28 AM
Last Post: Dark_wizzie
  [SOLVED] Error uploading keyboard/mouse heatmap Wopian 2 581 03-17-2017 12:26 PM
Last Post: Wopian
  [SOLVED] [postmortem] Pulse error: "The specified configuration cannot be used." dgw 4 1,259 03-03-2017 09:54 PM
Last Post: dgw
  [SOLVED] Client crashes on startup v. 2.7 Win10x64 Lttngblt 11 2,350 10-08-2016 06:43 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] OS X no longer starts, crashes on startup stuthemonkey 3 837 10-01-2016 06:34 PM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Best solution for delaying whatpulse until after panel loads fennectech 1 847 09-15-2016 03:36 AM
Last Post: smitmartijn
Sad [SOLVED] The only thing that kept me from using whatpulse itzhalo 3 1,219 09-07-2016 09:53 AM
Last Post: smitmartijn
  [SOLVED] Facts window occassional displays strange formats/information d3ullist 1 863 07-08-2016 09:38 PM
Last Post: smitmartijn

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)