WhatPulse Forums » Support » Client software v » [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token
11-08-2014, 11:42 AM
Post: #1
[2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token
I've suddenly been having issues with WhatPulse not pulsing correctly. It was working fine until yesterday (7/11/14 - DD/MM/YY) and then all of a sudden an automatic pulse, which is set to pulse hourly on my computer, said there was an error and the message was wrong token.

I've not used WhatPulse on another computer and the token is still showing correctly with all my stats on the website. Should I uninstall WhatPulse and clear all the settings on my computer or is there a way of selecting a new token without doing a new install?

Thanks in advance.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-08-2014, 02:42 PM
Post: #2
RE: [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token
Yes, seeing this exact thing far too often.

Pete
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11-09-2014, 03:51 PM
Post: #3
RE: [2.4.1] Error While Pulsing - Wrong Token
There was a thread about this that I posted in not too long ago but for some reason it looks as though it's been deleted. >__> To reset your token, go to account tab of the client, there is a button there. Unfortunately, you lose all your unpulsed stats but it seems like the only way to sort out this stupid problem..

Apparently there is a chance of this happening after resuming from shutdown/hibernation..but also a few weeks ago i believe there was a "service interruption" or something that created this problem for most if not all users.. While I haven't had this problem except for that one time, I really hope that if it ever becomes a more frequent issue, a better solution than "pulse more often" will arise. Tongue
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Wrong Screen Resolution on computer profile LittleSparko 0 160 03-10-2021 02:48 PM
Last Post: LittleSparko
  Network stats displayed / counted wrong MrElliwood 0 276 01-30-2021 10:10 PM
Last Post: MrElliwood
  Getting a lot of application error cavveman 0 286 01-23-2021 09:01 AM
Last Post: cavveman
  Error regarding missing DLL TheIceMage 7 862 01-20-2021 11:22 AM
Last Post: smitmartijn
  Error: "Network access is disabled." Jourei 5 705 01-20-2021 07:01 AM
Last Post: penguin2233
  OS X Big Sur SSL error firegate666 3 891 11-30-2020 10:03 AM
Last Post: smitmartijn
Question SSL Handshake Error dkuebric 13 4,194 11-19-2020 04:08 PM
Last Post: Dosphal
  Pulsing not working properly! AmokOwe 4 1,201 08-30-2020 09:56 AM
Last Post: AmokOwe
  Wrong Video Resolution LittleSparko 0 1,002 03-16-2020 09:59 AM
Last Post: LittleSparko
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 9 7,017 01-18-2020 12:08 PM
Last Post: Megachip

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)