WhatPulse Forums » Support » Client software v » Per-Application Pulsing Issue. Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Per-Application Pulsing Issue.
04-12-2015, 10:16 AM (This post was last modified: 04-12-2015 10:23 AM by Robby250.)
Post: #11
RE: Per-Application Pulsing Issue.
(04-12-2015 10:06 AM)mewturn Wrote:  On a side note, shouldn't WhatPulse also count the stats for the application under the main application name such as pythonw.exe or Java Runtime Library or something?

They should be counted, but I don't think they are. My Java Platform SE Binary (Minecraft) is sitting at 6k keys, even though it should have over 200-300k or so. I guess that's a progress since 1 year ago or so when it had 2k keys.

EDIT: But if you look in the Java Platform SE Binary application list, you can see people with millions of keys in it (clearly originating from Minecraft), and it's working properly. That's pretty weird.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-12-2015, 10:23 AM
Post: #12
RE: Per-Application Pulsing Issue.
(04-12-2015 10:16 AM)Robby250 Wrote:  
(04-12-2015 10:06 AM)mewturn Wrote:  On a side note, shouldn't WhatPulse also count the stats for the application under the main application name such as pythonw.exe or Java Runtime Library or something?

They should be counted, but I don't think they are. My Java Platform SE Binary (Minecraft) is sitting at 6k keys, even though it should have over 200-300k or so. I guess that's a progress since 1 year ago or so when it had 2k keys.

He's saying that the name should be different, not that it doesn't count. It uses the first name java/python gives the OS, which can be confusing, but I'm trying to find a way around that - but it's not easy as python/java don't disclose any app info.

Apart from the name, it counts fine. The only exceptions are applications that demand an exclusive lock on the keyboard/mouse, which is something the client can't do anything about.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-12-2015, 10:32 AM (This post was last modified: 04-12-2015 10:32 AM by Robby250.)
Post: #13
RE: Per-Application Pulsing Issue.
(04-12-2015 10:23 AM)smitmartijn Wrote:  The only exceptions are applications that demand an exclusive lock on the keyboard/mouse, which is something the client can't do anything about.

But Minecraft doesn't demand an exclusive lock on the keyboard or mouse. As I said in the previous post there are people with millions of keys in it. Also my keys are registered just fine in the Whatpulse client application list (http://puu.sh/haSom/407c5c9815.png - there are less keys than I said because I reset the database fairly recently). But if you look in that screenshot, with the application highlighted it says that All time it has had only 4,510 keys as opposed to 83,539, and I think only those keys were pulsed under the application. So there's some kind of discrepancy.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-12-2015, 10:36 AM
Post: #14
RE: Per-Application Pulsing Issue.
As mentioned, it takes the initial app title it launches, so in your case it's probably not the exact name "Java SE Platform binary" and the stats are gathered on another name. Let's not hijack the initial thread, shall we? :-)
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04-12-2015, 12:43 PM (This post was last modified: 04-12-2015 12:44 PM by micycle.)
Post: #15
RE: Per-Application Pulsing Issue.
(04-12-2015 09:55 AM)Robby250 Wrote:  He says that the different versions ARE consolidated on the website, but that their stats AREN'T consolidated, only one of the versions' stats are picked. At least that's what I understood.

Yes.

"I'm not quite getting it stil";

For example run notepad, type a bit, look in the applications list and record the keys. Make a new folder, paste the notepad application in there and again type a bit. You'll see that keys for the Notepad application in the list are overwritten, because the app's directory has changed.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Not tracking a certain application d1tzl 1 141 08-26-2019 04:35 PM
Last Post: DrEx
Question [Win7x64 WP2.5] Error while pulsing: "Wrong Password! Try again." Diamundo 8 3,066 08-24-2019 08:52 AM
Last Post: ste0
  Not uploading Application Data mewturn 0 627 07-25-2016 06:45 AM
Last Post: mewturn
  [FIXED] [W10] Pulsing every minute on 2.7 Wopian 7 1,765 06-26-2016 09:59 PM
Last Post: Wopian
  Application freezing, and using 25%cpu d3ullist 8 5,009 06-07-2016 10:05 AM
Last Post: d3ullist
  [CLOSED] Mac client, network traffic reading but not pulsing dacheat 1 891 05-23-2016 02:11 PM
Last Post: smitmartijn
  [2.5] Not pulsing some applications micycle 1 1,482 04-08-2016 04:26 PM
Last Post: Adrriii
  Application uploading not yet supported in Linux client? Wieschie 16 13,850 02-10-2016 06:17 PM
Last Post: smitmartijn
  [2.6.3] Automatic Pulsing hint doesn't update after ticking/changing uptime Wopian 0 977 11-07-2015 03:23 AM
Last Post: Wopian
  [2.6] Not pulsing app data micycle 3 1,896 09-15-2015 11:57 AM
Last Post: Megachip

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)