WhatPulse Forums » Support » Client software v » Client not working in Windows 8.1 Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Client not working in Windows 8.1
09-14-2014, 11:15 AM
Post: #1
Client not working in Windows 8.1
So I updated to Windows 8.1 (mistake) and I've been having two issues with it so far, one of which concerns Whatpulse. I don't know if the client is running/counting my keystrokes, clicks, etc. but I'm not actually able to open the main Whatpulse window at all. Everything worked fine before Windows 8.1, and I doubt it's a problem with Whatpulse so much as the OS, but any help would be appreciated.

I'm using a Sony Vaio ultrabook, the i5 processor version.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-15-2014, 01:15 AM
Post: #2
RE: Client not working in Windows 8.1
I had the same problem when I upgraded to 8.1, but I fixed it by right-clicking on the WhatPulse desktop/Start icon and selecting "Run as Administrator."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-15-2014, 02:43 AM
Post: #3
RE: Client not working in Windows 8.1
(09-15-2014 01:15 AM)Inquizitor Wrote:  I had the same problem when I upgraded to 8.1, but I fixed it by right-clicking on the WhatPulse desktop/Start icon and selecting "Run as Administrator."

I tried doing this but it has the same effect as trying to open it in the normal way. It closes the start menu as if it's going to open the program, the little loading circle thing pops up next to the mouse pointer for a few seconds, and then it just disappears.

Task manager tells me it's running (it's listed under Background Processes) but I just can't get the main window to pop up (and therefore don't know whether it's running properly or not or whether it's counting keystrokes/clicks/download etc.)
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Pulsing not working properly! AmokOwe 4 163 08-30-2020 09:56 AM
Last Post: AmokOwe
  WhatPulse hangs and crashes on Windows startup td95 0 104 08-17-2020 07:20 AM
Last Post: td95
Bug WIndows High CPU Usage necenzurat 11 7,114 07-21-2020 05:31 PM
Last Post: OldSkoolBoy
  Lastest Windows Build Breaks WinPcap Drake356 1 589 03-04-2020 07:26 PM
Last Post: smitmartijn
  Mac client causing latency every ~10 seconds bryandh 10 5,143 03-09-2017 04:50 PM
Last Post: DJLunacy
Information [CLOSED] Mouse distance counter in Windows client. TigraPolosatiy 1 1,523 02-27-2017 05:30 PM
Last Post: smitmartijn
  Client crash on launch (v2.7.1) Sovex66 13 5,031 02-27-2017 09:31 AM
Last Post: Dosphal
Bug [CLOSED] What pulse stuck , is what pulse not support for windows 10 ? karahan29 1 1,667 11-05-2016 10:34 PM
Last Post: smitmartijn
Bug Client doing an insane amount of writing to disk Formina_Sage 4 2,179 11-04-2016 04:47 PM
Last Post: smitmartijn
  Connected to VPN Windows not counting anymore iOChris 1 1,592 10-27-2016 12:57 AM
Last Post: Ruben_Koster

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)