WhatPulse Forums » Support » Client software v » Account setup issues Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Account setup issues
03-14-2009, 08:21 PM (This post was last modified: 03-14-2009 08:24 PM by MakCity.)
Post: #1
Account setup issues
Ok, so I decided to upgrade my Whatpulse to the latest version on my PC and my Mac. All installed fine.

I recently changed my username from iMak to MakCity.

So, I started up the PC client. Entered my new username and password, and it just stalls on 'Waiting for connection....'

I leave that to go, go on my Mac, start up the client, enter my information (MakCity in caps sensitive) and my password correctly. I click 'Check for computers' and it goes away at it's business. A minute or so later it comes back to me with 'Invalid username'. I then try makcity (in lowercase) with my password and it returns the error 'You currently have no computers setup' when I have two (PC and MacBook) on the website.

PC never responded (well, I gave up about 7 minutes in).

I added Whatpulse to exception on both firewalls.

Any ideas?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-14-2009, 08:44 PM (This post was last modified: 03-15-2009 04:35 AM by bobL.)
Post: #2
Account setup issues
There are known connection issues with the Windows client that I'm trying to fix right now, but I don't know about the Mac client sorry.

Keep an eye on the forums, I'll be releasing a new WhatPulse Windows build soon.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  [CLOSED] Account or computer unknown! FH_3 3 5,064 05-30-2016 01:15 AM
Last Post: Zweieck2
  Wrong subscription end date in account tab michalpol 1 1,714 05-16-2015 10:06 AM
Last Post: Robby250
  OSX client issues since latest update mehcore 2 2,373 05-15-2015 06:57 PM
Last Post: mehcore
Bug OS X v2.5 Wifi Latency Issues BlitzBolt 3 3,213 12-13-2014 08:32 PM
Last Post: smitmartijn
  Restarting laptop gives "Account/Computer unknown" Andreaz1 4 3,038 10-19-2014 01:44 PM
Last Post: Andreaz1
  Issues with renaming computer smudgerox 1 2,238 09-30-2014 05:22 PM
Last Post: smitmartijn
  Gnome 3 and system tray issues Wieschie 0 2,468 06-17-2014 08:07 PM
Last Post: Supernova190
  [SOLVED] "Account or Computer unknown." Error (Ubuntu) Zweieck2 1 3,951 04-20-2014 07:25 AM
Last Post: Zweieck2
  Few Issues Uploading Application Info London_Ash 5 5,891 01-03-2014 10:20 AM
Last Post: SearchBuzz
  Network Issues (PC) abpop 0 2,917 11-23-2013 10:20 PM
Last Post: abpop

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)