WhatPulse Forums » Support » Client software v » New icon Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
New icon
03-13-2009, 06:38 PM
Post: #1
New icon
I was wondering if it was possible to get the black 'W' icon back. I don't like the white square with the grey 'W' at all.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2009, 08:04 PM
Post: #2
New icon
add black 'W' icon and Green like in v1.5
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2009, 09:24 PM
Post: #3
New icon
Shortest answer I can give you is a no. I might tweak the design a bit to make the shading stand out more (if you look really really closely there's shading Tongue) but until a later version, it'll remain the current icon.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2009, 09:47 PM
Post: #4
New icon
Okey. What about tweaking the square away from the design Wink That the thing that bother me the most.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-13-2009, 10:11 PM
Post: #5
New icon
Again, until a later version (~2), it'll remain relatively the same. Hopefully it'll grow on you before then Wink
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-14-2009, 12:01 AM (This post was last modified: 03-14-2009 03:49 PM by Jon.)
Post: #6
New icon
Use resHack to change the icon yourself! Sorted!

Link: http://www.google.co.uk/search?hl=en&q=download+reshack
Info: http://www.youtube.com/watch?v=CoBqGBqa0cw

Cairde Na hEireann - Tiocfaidh ár lá
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-14-2009, 12:31 AM
Post: #7
New icon
Isn't that illegal?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-14-2009, 01:41 AM
Post: #8
New icon
It depends, that progam only lets you edit resources such as images and strings used by the program, it dosnt actualy let you alter the compiled code in any way. If its specificaly stated in the terms and conditions of WhatPulse client that you cant do this (which it isnt as their is only a "as is" licence agreement) then it would be a problem.

The only directly illegal thing you can do is use the program to steal the icon etc as thats copyright infringment.

Cairde Na hEireann - Tiocfaidh ár lá
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-14-2009, 01:46 AM
Post: #9
New icon
bobL Wrote:Shortest answer I can give you is a no. I might tweak the design a bit to make the shading stand out more (if you look really really closely there's shading Tongue) but until a later version, it'll remain the current icon.

Why not just give an option to use both? I personally strongly dislike this icon. It stands out way too much.

~Century0
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
03-14-2009, 02:11 AM
Post: #10
New icon
As far as I know the way an icon is embedded into a program can depend on wheather or not its done manualy or by the IDE the developers using. I wouldnt think you could change it dynamicaly (via user input) after that but you do get sys-tray icons for things like anti-virus program that have simple animations to show you their updating or something. So if simple animation is possible (although very basic) it must be possible to provide the option to change icon, even if it is only through a setting in the program.

But I say their are more important things that need attention as of now and that would be this annoying bug thats stopping people from pulsing.

Cairde Na hEireann - Tiocfaidh ár lá
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  OSX Yosemite "dark mode" what pulse icon thomas250f 1 2,033 10-18-2014 04:28 PM
Last Post: smitmartijn
  Change Whatpulse icon [GMOT]bjarno 1 2,830 11-22-2013 06:09 PM
Last Post: smitmartijn
  Doubleclicking tray icon (2.0.*) RuneRifle 0 2,844 02-05-2013 09:10 PM
Last Post: RuneRifle
  Notification icon not showing up zodac 0 2,934 01-26-2013 03:04 PM
Last Post: zodac
  Mac menu bar icon Oliver-swb 3 4,532 01-20-2013 02:31 PM
Last Post: Oliver-swb
  Double always click icon does pulse? [GoT]Jewest 1 3,327 01-17-2013 09:13 AM
Last Post: Robby250
  taskbar icon gone commentator 3 4,665 08-19-2012 04:17 AM
Last Post: X-Kal
  Pulse without tray icon martijnatema 2 2,316 05-05-2011 06:34 PM
Last Post: jmrk
  Weird WhatPulse icon Slazzy 4 4,693 09-05-2008 01:54 PM
Last Post: X-Kal
  System Tray icon is Broke war59312 5 6,056 11-25-2007 02:33 AM
Last Post: war59312

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)