WhatPulse Forums » Support » Client software v » Not loading Welcome back, Guest.


Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Not loading
07-24-2014, 04:11 PM
Post: #1
Not loading
I'm on Windows 8, first time I tried getting WhatPulse never worked. I deleted un-useful appliactions after and once I downloaded WhatPulse for Windows it had work. Yes, I also got WinPCap with it. I checked the box so it would come up every time I started my laptop again. Nothing happened and if I try to load it nothing would appear.. I don't want to make a new computer slot cause it annoys me. Any help? Thanks.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-24-2014, 04:42 PM
Post: #2
RE: Not loading
So...you're saying the WhatPulse client does not start when you start your computer? Your text is kind of cryptic.

If so and you've enabled the 'Start WhatPulse on startup' setting, try adding the client manually to your startup applications: http://www.tech-recipes.com/rx/28206/win...up-folder/
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07-25-2014, 04:56 AM
Post: #3
RE: Not loading
Yes, it does not open. I don't know why...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Whatpulse is not loading at all [WIN 8] Shawchert 10 6,627 10-02-2015 10:56 PM
Last Post: Shawchert
  WhatPulse on loading profile: how did you that? Patcha 5 2,099 07-27-2009 08:27 PM
Last Post: Patcha

Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)